sursa foto:  Facebook

Circ la Primăria Capitalei: „Prostituato!”. Reacția Gabrielei Firea

Probabil lucrurile sunt cu susul în jos în România pentru că aleșii noștri sunt mult prea preocupați să transfere Circul Globus în instituțiile statului. Acum că cei de acolo au rămas fără  animale, probabil se caută noi numere pentru spectacol, iau audițiile par că au loc chiar  în sediul Primăriei Capitalei.
„Îi cer domnului viceprimar Bădulescu să spună cu voce tare ceea ce mi-a spus acum câteva minute şi vă rog frumos să vă cereţi public scuze. (…) Este tolerabil să folosească asemenea cuvinte în şedinţa de Consiliu? Mi-a zis că am lucrat în baruri în Anglia şi că am fost PROSTITUATĂ. Asta a spus domnul viceprimar Bădulescu şi sunt foarte îngrijorată de nivelul intelectual şi de sănătate mentală al Consiliului. (…) Acest comportament grobian se intensifică de la o şedinţă la alta, trebuie să fie făcut public, nu este normal”, a declarat Raluca Teodor, consilier general USR, în cadrul unei intervenţii în şedinţa de plen, potrivit Agerpres.

Preşedintele de şedinţă, Marian Orlando Culea, i-a spus că poate folosi pârghiile legale, iar ea a replicat că o va face.  „Nu spun de cum înţelegeţi dvs. să vă însuşiţi materia în Primărie – mai puţin important – numai că diferenţa între ceea ce aţi spus dvs şi ce am să vă spun eu este următoarea: v-am lăsat, v-aţi făcut programul, numai că din partea mea o să aveţi o surpriză, o să vă dau în judecată. (…) Aveţi probleme de comportament, eu cred că trebuie să vă vedeţi lungul nasului”, a precizat Bădulescu.

Primarul General Gabriela Firea a intervenit și i-a cerut viceprimarului Aurelian Bădulescu să facă schimb de locuri cu viceprimarul Tomniţa Florescu, astfel încât cel dintâi să nu se mai afle în apropierea Ralucăi Teodor.

„Fac apel, pentru ultima oară, la consilierii generali, să îi respecte pe bucureşteni, să respecte votul acestora să se comporte la nivelul responsabilităţii pe care au primit-o, să înceteze să mai profereze tot felul de atacuri, ameninţări şi insulte, indiferent din ce partid fac parte. Dacă ele au avut loc – noi nu putem să ştim în acest moment – dacă se simt lezaţi de o manieră sau alta, să apeleze la justiţie şi nu ne transformaţi pe noi, aici, în poliţiştii dvs. Noi suntem aleşi locali, dezbatem proiectele de pe ordinea de zi şi nu mai sunt de acord, mă ridic şi plec şi nu mai revin – cel puţin astăzi – dacă cineva mai intervine pe parcursul dezbaterilor cu alte subiecte.Vă rog frumos să încetaţi. Vă faceţi de râs cu toţii, indiferent din ce partid sunteţi”, a spus Gabriela Firea, citată și de evz.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare