sursa foto:  click.ro

Simona Halep a primit o veste URIAȘĂ! Sunt în joc milioane de dolari

Chiar dacă a fost eliminată din primul tur de la US Open, cea mai bună jucătoare de tenis din România, Simona Halep, primește o veste uriașă.

Halep a obținut calificarea matematică la Turneul Campioanelor, ce urmează să aibă loc în Singapore, în perioada 22-29 octombrie.

În clasamentul WTA, pe baza rezultatelor din 2017, Simona a acumulat 5.025 de puncte, iar pragul pentru calificarea la Turneul Campioanelor e de 4.975 de puncte.

Pentru Halep, acesta este cel de-al patrulea an consecutiv în Top 8 mondial. La precedentele trei ediţii ale Turneului Campioanelor, Simona a jucat o finală, pierdută în 2014 contra Serenei Williams, informează click.ro.

În anul 2016, fiecare jucătoare calificată la Turneul Campioanelor, care a disputat trei meciuri în faza grupelor, a primit 151 de mii de dolari.

La această sumă s-au adăugat 153 de mii de dolari pentru fiecare victorie reușită în faza grupelor. Prezența în semifinale le-a adus sportivelor încă 40 de mii de dolari, iar cea în finală, 590 de mii de dolari. Câștigătoarea a încasat un cec în valoare de 1.750.000 de dolari, plus banii acumulați în faza grupelor.

Vezi și INTERESANT! Cine este și ce avere are, de fapt, „FIUL” lui Ion Iliescu

EXCLUSIV! Incompetență sau abuz în Justiție? Unde merg milioanele de euro de la UNBR. Așteptăm reacția ministrului Tudorel Toader

EXCLUSIV! Reguli pe lângă lege în fieful lui Liviu Dragnea! Ce spune primarul Alexandriei

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare