sursa foto:  sursazilei.ro

EXCLUSIV! Reguli pe lângă lege în fieful lui Liviu Dragnea! Ce spune primarul Alexandriei

Primarul Alexandriei, Victor Drăgușin a ajuns vedetă după ce o publicație locală a dezvăluit că acesta dorea să-și mărească salariul astfel încât să ajungă chiar mai mare decât cel al președintelui Iohannis. Știrea s-a răspândit rapid, iar edilul s-a văzut nevoit să intervină și să dezmintă informațiile, dând asigurări că nu va câștiga peste 18.000 de lei cum s-a scris, ci „doar” 9.000 de lei.

Acum Victor Drăgușin este la un pas să ajungă iarăși în prim plan, după ce, recent Consilul Local a adoptat un regulament de conviețuire socială, care pe alocuri te face să te întrebi dacă nu cumva ne-am întors în timp și PCR-ul a revenit la butoane și face din nou „ordine și disciplină” așa cum știe el.

Claxonatul INTERZIS, mai ales la nunți și botezuri, zgomotul produs oriunde în intervalul 22,00 – 8,00 şi 13,00 – 14,00 pedepsit, iar dacă vreți câini și pisici, ați încurcat-o.

Dacă stați la casă, nu aveți voie mai mult de 3 câini și 3 pisici, iar câinii trebuie să fie legaţi la punct fix cu posibilitatea de mişcare sau într-un ţarc care să asigure posibilitatea de mişcare, aflat la o distanţă de cel puţin zece metri faţă de geamurile imobilelor învecinate. În cazul în care se obţine acordul în scris al tuturor locatarilor, câinii pot fi ţinuţi liberi cu respectarea normelor de igienă, conform regulamentului de convieţuire socială.

Dacă aveți deja 4 câini… aici regulamentul nu mai spune nimic, așa că l-am contactat pe primarul PSD, Victor Drăgușin să ne explice de unde atât de multă sensibilitate la zgomot și la conviețuire socială în general.

Vreți SARMALE? La țarc cu voi!

Așadar ce facem dacă avem 7 câini? Omorâm trei?

„Nu, nu… Am și eu trei câini la casă, iar unul chiar e de la adăpost”ne spune primarul, care adaugă că acest regulament a stat 6 luni în dezbatere publică și că așa vor cetățenii. Cetățenii europeni ai României?! Noi refuzăm să credem.

Dar tot nu am aflat ce ar face domnul Primar dacă ar avea deja 4 câini.

Desigur regulamentul invadează grav dreptul la proprietatea privată. Practic comandă cetățenilor ce să facă la ei acasă. De exemplu, este posibil ca în curând, dacă un locuitor din Alexandria se va simți deranjat de mirosul intens de sarmale să se plângă la Primărie, iar Consiliul Local să interzică să mai gătiți sarmale cu miros. Vreți sarmale? Pai la țarc, baricadați cu folie să nu cumva să treacă la vecin. Sau tratați cu vecinul să-i dați vreo două sarmale, poate vă dă voie să gătiți la voi în casă.

Lăsând gluma la o parte, hotrârea locală la care facem referință încalcă grav drepturile și libertățile cetățenilor, inclusiv cel la proprietate privată și incită cumva la ură și cruzimi împotriva animalelor, infracțiune pedepsită chiar și în România.

Consiliul local nu are autoritatea să intre pe domeniul meu privat. O poate face doar un organ de cercetare penală, cu mandat și deocamdată codul penal nu-ți violează drepturile și libertățile cetățenești pe care le ai într-un stat (încă) democratic.

Liviu Dragnea a ajutat Teleorman

Dar domnul Primar Victor Drăgușin nu s-a arătat reticent în a modifica prevederile absurde și pe lângă lege din regulamentul construit pentru minoritatea sensibilă din Alexandria, căci refuzăm să credem că majoritatea locuitorilor sunt așa.

„Nu înțeleg de ce presa atacă mereu județul Teleorman. Pentru că este Liviu Dragnea de aici? Datorită lui avem cele mai bune drumuri din județ și vă invit aici să vedeți ce oraș frumos avem”, ne-a spus Primarul.

Și desigur că în viitorul apropiat îi vom face o vizită pentru a ne convinge cum stau lucrurile cu adevărat în Alexandria, dar și prin împrejurimi. Așteptăm de la domnul primar să ne spună în scris ce a promis și ce a realizat, apoi mergem să vedem cu ochii noștri și să ne convingem dacă glumele cu iz de Teleorman au vreun sâmbure de adevăr în ele.

Vezi și Surpriză urașă! Ce post TV a intrat în Top 5 la nivel de audiență

Scandalul declanșat de Traian Băsescu ia amploare! Reprezentanții MOL îi răspund pe măsură

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare