sursa foto:  dcnews.ro

Scandalul declanșat de Traian Băsescu ia amploare! Reprezentanții MOL îi răspund pe măsură

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a lansat un atac extrem de dur la adresa companiei MOL. După scandalul din secuime, actualul senator, dar și președintele executiv al PMP, Eugen Tomac, au încercat să boicoteze compania, îndemnând toți șoferii din România să nu mai alimenteze de la benzinăriile MOL, pe motiv că aceasta distribuie în staţiile de pe teritoriul României hărţi cu ţinutul secuiesc.

Bugetul.ro a solicitat un drept la replică reprezentanților companiei acuzate, iar acesta nu a întârziat să apară.

‘În urma mesajelor apărute în ultimele 24 de ore pe mai multe canale media legate de materialele de promovare turistică disponibile în anumite stații din rețeaua MOL România, compania dorește să facă următoarele precizări:

–   MOL România are o politică prin care respectă comunitățile și minoritățile care trăiesc în diverse regiuni ale României, exemplu în acest sens fiind comunicările în diferite limbi din stațiile amplasate în aceste zone.

–   În același timp, suntem o companie activă în domeniul mobilității, așa că foarte mulți turiști ne trec pragul în cele 208 stații pe care le avem în toată țara. În acest context, am dezvoltat o serie de hărți care promovează cele mai frumoase locuri din diferite regiuni. Hărțile despre care se menționează în aceste știri sunt o inițiativă turistică, iar prin acestea sunt evidențiate detaliat și într-un stil prietenos cele mai interesante puncte turistice ale diverselor regiuni ale țării.

–   Facem precizarea că astfel de hărți există și în Moldova și în Brașov, toate având același scop,  promovarea celor mai frumoase atracții turistice din zonă. În cazul de față, legenda hărții este redactată în patru limbi diferite, tocmai pentru a susține și mai bine scopul pentru care a fost realizat produsul, promovarea zonei.’, au precizat reprezentanții companiei într-un comunicat remis redacției.

Vezi și Olguța Vasilescu anunță: cine sunt angajații de la stat care vor primi primă de 1.000 de euro

Reacția neașteptată a Gabrielei Cristea după ce Madălin Ionescu a postat un mesaj pe contul său de Facebook: “Mulțumesc că ești o vedeta frustrată”

EXCLUSIV! Am aflat! Cine este singurul primar din România care nu și-a mărit salariul

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare