sursa foto:  stiripesurse.ro

Sorin Grindeanu dă cărțile pe față: Eu cred că fiecare dintre noi, şi PSD, şi PNL, este corect să candidăm pe liste separate

Eu cred că fiecare dintre noi, şi PSD, şi PNL, fiind cele mai mari partide din România, având cea mai mare pondere în Parlament, astăzi, când vorbim, cred că e corect să candidăm pe liste separate, a transmis luni vicepreședintele social democrat, Sorin Grindeanu.

 

 

”În acest moment nu cred – dar e părerea mea de prim-vicepreşedinte PSD – eu cred că astăzi când vorbim nu există argumente să faci liste comune. Astăzi, pot să vină astfel de argumente în următoarele luni, dar astăzi nu există”, a declarat Sorin Grindeanu, luni seară, la Digi 24.

Acesta a mai afirmat că ”e corect” ca cele două partide să candideze pe liste separate, mai ales la europarlamentare.

”Eu cred că fiecare dintre noi, şi PSD, şi PNL, fiind cele mai mari partide din România, având cea mai mare pondere în Parlament, astăzi, când vorbim, cred că e corect să candidăm pe liste separate, mai ales dacă vorbim de europarlamentare, când vorbim de familii europene diferite”, a mai afirmat prim-vicepreşedintele PSD.

Preşedintele social-democraţilor Marcel Ciolacu a precizat, chestionat dacă mai e sau nu valabilă varianta unor liste comune PSD-PNL la alegerile de anul viitor, că nu a apucat să discute subiectul cu liberalii, scrie news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare