sursa foto:  inquamphotos.com

Sorin Grindeanu îl jignește pe Claudiu Năsui: ‘Când ești prost, nici măcar noile tehnologii nu te ajută să maschezi asta’

Prim-vicepreşedintele PSD, deputatul Sorin Grindeanu, afirmă că ”USR se bătea cu pumnii în piept cât de pro-american și pro-european este, acum, la Putere, ne arată fix contrariul! Ministrul Năsui cere azi amânarea dezbaterilor pe legea care blochează participarea Huawei la licitația 5G, șocând pe toată lumea!”

”După ce, din Opoziție, USR se bătea cu pumnii în piept cât de pro-american și pro-european este, acum, la Putere, ne arată fix contrariul! Ministrul Năsui cere azi amânarea dezbaterilor pe legea care blochează participarea Huawei la licitația 5G, șocând pe toată lumea! Asta deoarece, ca ministru, a fost de acord cu legea trecută prin Guvern, iar ca membru CSAT a votat pentru acest proiect, trimis apoi la Parlament pentru dezbatere în regim de urgență!
Practic Năsui ne transmite că nu dă doi bani pe următoarele fapte concrete:
– Iohannis a semnat în SUA un memorandum pe această temă cu Trump, act care trebuie transpus acum în lege;
– toate statele europene importante au luat deja decizii similare ce elimină companiile chineze din licitiațiile 5G;
– amânarea legii blochează licitația 5G, proiect vital pentru România, din care Guvernul unde Năsui e membru speră să obțină sute de milioane de euro!
Dacă Năsui s-a răzgândit brusc din pricina lobbyului puternic al Huawei – asta e deja treaba procurorilor. Dacă însă nu înțelege despre ce e vorba, îi dau o veste tristă: când ești prost, nici măcar noile tehnologii nu te ajută să maschezi asta…”, a scris Sorin Grindeanu pe Facebook.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare