sursa foto:  Facebook

Soții Olguța Vasilescu-Claudiu Manda vor să dea lovitura! Suma uriașă pe care vor s-o obțină după petrecerea din această seară

E petrece mare azi în Partidul Social Democrat! Fosta șefă a Muncii, Lia Olguța Vasilescu, și Claudiu Manda, aflat pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare din acest an, fac petrecerea de nuntă.

Cei doi s-au căsătorit civil și apoi religios în luna februarie, chiar de „Dragobete”, iar sâmbăta aceasta fac petrecerea de nuntă.

Bugetul.ro vă dezvăluie astăzi ce sumă impresionantă vrea să obțină cuplul Olguța Vasilescu-Claudiu Manda, după cheful din această seară.

La începutul lunii februarie, presa din Craiova dezvăluia că Olguța Vasilescu și Claudiu Manda și-au cumpărat o casă boierească în centrul orașului, în valoare de 230.000 de euro, o mare parte din bani fiind împrumutați.

Cu această ocazie, Manda a precizat că speră să achite împrumutul după petrecerea de nuntă.

„Am cumpărat casa cu suma de 230.000 de euro. O mare parte din bani a fost împrumutată de la cunoscuți, cu contract la notar. Sper să achit împrumutul după petrecerea de nuntă”, declara, pentru Ziarul de Craiova, la acea vreme, Claudiu Manda.

Ulterior, la un post de televiziune, el a mai spus că a împrumutat 121.500 de euro.

„230.000 de euro se compun din 150.000 de euro cash, prin tranzacție bancară și 80.000 de euro însemnând contravaloarea unui apartament în centrul orașului, de 101 mp. Suma de 150.000 de euro se compune din 121.500 de euro luați împrumut de la trei prieteni și diferența de 28.500 banii mei”, a declarat Claudiu Manda.

Ca atare, potrivit declarației date de Claudiu manda în presa locală, cuplul speră să obțină, după petrecerea din această seară, nu mai puțin de 121.500 de euro.

Vezi și Nimeni nu se aștepta la asta! Ce venituri are Rareș Bogdan, fostul moderator de la Realitatea TV

Schimbări pentru cei care retrag bani cash de la o cunoscută bancă din România! Totul se aplică de la 1 aprilie

Vești pentru români! Se dau vouchere de vacanță pentru o nouă categorie de salariați

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare