sursa foto:  adevarul.ro

Soțul Alinei Gorghiu iese din nou la atac! Mișcarea pe care o fac Dragnea și Isărescu pentru a ascunde „șmenurile” de la o cunoscută bancă

Lucian Isar, soțul liberalei Alina Gorghiu, lansează un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea și a guvernatorului BNR, Mugur Isărescu.

Ministerul de Finanțe a decis modificarea statutului Băncii și separarea funcției de Președinte al Consiliului de Administrație de cea de Director General – Președinte al Comitetului de Direcție în cadrul CEC Bank.

Ca atare, Adunarea Generală a Acționarilor CEC BANK S.A. a stabilit numirea doamnei Mihaela Popa în funcția de Director general – Președinte al Comitetului de Direcție, interimar și numirea domnului Radu Gratian Ghețea în funcția de Președinte al Consiliului de Administrație al Băncii.

Lucian Isar vine și aruncă bomba! El susține că mișcarea este făcută pentru a acroperi șmenurile de la CEC Bank.

„Vineee, Manole!

Un exemplu de tranzactie intre Dragnea si Manole Isarescu, acest “Gabi Oprea” al finantelor romanesti, pentru a oculta smenurile de la CEC Bank”, a scris Isar pe Facebook.

Vezi și Detaliu mai puţin ştiut! Cu ce se ocupă fratele lui Rareş Bogdan

EXCLUSIV! Renaște un celebru brand românesc, de a cărui „îngropare” ar fi profitat firme apropiate lui Dragnea! Zeci de unități apar pe piața locală

Bugetarii au un nou beneficiu de la 1 ianuarie-Ce a decis Guvernul condus de Viorica Dăncilă

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare