sursa foto:  comunicat de presa

Spitalul Cantacuzino are o nouă sală de operație datorită unei românce stabilite în Marea Britanie: Cine este și ce sumă fabuloasă a donat

Potrivit unui comunicat remis Bugetul.ro, Spitalul clinic Dr. Ioan Cantacuzino, una dintre cele 19 instituții medicale aflate în administrarea ASSMB, are începând de astăzi, o sală de operație complet nouă, în cadrul secției de Chirurgie generală.

Astfel, una dintre cele patru săli de operație a fost complet reabilitată,  în urma unei donații, în valoare de 400.000 de euro, făcută de doamna Sanda Cârciog-Rizescu, româncă stabilită în Marea Britanie de peste 30 de ani. Din aceeași donație, secția de Neonatologie a spitalului a fost dotată cu șase echipamente medicale moderne pentru îngrijirea nou-născuților.

Aparatura din blocul operator al secției de Chirurgie este de ultimă generație și a fost achiziționată din fondurile Primăriei Municipiului București. Din această săptămână, medicii sunt pregătiți să opereze în condiții moderne.

Celelalte trei săli de operație din secția de Chirurgie generală vor fi reabilitate și ele, în perioada următoare. În acest sens, Consiliul General al Municipiului București, prin ASSMB, a alocat în 2017, un buget de 150.000 de lei, necesar studiului de fezabilitate.

Donația de la Spitalul clinic Dr. Ioan Cantacuzino a fost realizată prin intermediul domnului Ion Balș, executorul testamentar al doamnei Sanda Cârciog-Rizescu.

Vezi și Lovitură de teatru! Impresarul lui Pomohaci face o dezvăluire care ANULEAZĂ tot

Rareș Bogdan, reacție acidă la adresa lui Dragnea: ”Nu îți este rușine, Nea Liviule?”

Se lasă de fotbal? Ce afacere profitabilă și-a deschis Gigi Becali-IMAGINI INEDITE

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare