sursa foto:  Facebook

Rareș Bogdan, reacție acidă la adresa lui Dragnea: ”Nu îți este rușine, Nea Liviule?”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut sus și tare că a ajuns la o înțelegere cu premierul ungar Viktor Orban, urmând ca Ungaria să susțină în continuare România la aderarea OCDE (Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică). Liderul PSD a declarat că a purtat o convorbire telefonică cu premierul și au stabilit ce se va întâmpla și în cazul Liceului Catolic din Târgu Mureș.

În urma acestor declrații, realizatorul Rareș Bogdan a luat foc. Acesta a avut o reacție acidă la adresa lui Liviu Dragnea, susținând că acesta minte, iar această decizie fusese luată de câteva zile și nu ar fi fost rezultatul discuției pe care Dragnea a avut-o pe cu premierul Viktor Orban, așa cum a susținut Dragnea.

”DECONSPIRAREA UNUI „fake news” REALIZAT DE ECHIPA DE ZGOMOTE DIN SLUJBA LUI ZDRAGNEA!

Mincinos mai mare ca Liviu Dragnea-Pablito NU cred ca a nascut acest pamant! Problema legata de renuntarea Ungariei de a se opune accederii Romaniei in OCDE este rezolvata de cateva zile si s-a convenit ca toata lumea sa taca pana luni, asta am inteles eu din surse strict jurnalistice.(Miercuri seara tarziu la excelenta emisiune cu Cristian Diaconescu, Dan Dungaciu, Stefan Popescu aveam deja informatia aceasta si eu si unul dintre invitati! Am primit informatia pe SMS in timpul emisiunii!) Ungaria a cedat de miercuri si Liviu Dragnea nu a avut nicinun rol. Repet, nici un rol. Zero. Rolul rezolvarii acestui diferend cu Ungaria NU apartine lui Escobar de Teleorman in nici un caz….. Doamne ce smecherii ieftine mai face si speriatul asta…… Nu iti este rusine, Nea Liviule? Chiar vrei sa te faci de tot de ras in tara asta…..? Pai tu poti vorbi in viata asta cu unul ca golanul de Orban? Cu PR de genul asta vrei tu sa acoperi bomba Shaideh?
P.S. Ca sa nu punem la socoteala ca vrei sa si dai la schimb repornirea unui liceu ilegal infiintat. Doamne, Doamne……
Romania inainte de orice!
Nu uitati sa iubiti Romania in fiecare zi!”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Vezi și Vecinii gălăgioși sunt puși la colț! Ce amendă veți primi dacă depășiți limita de zgomot

Au început căutările! Firma din România unde salariul PORNEȘTE de la 800 de euro angajează

Un GIGANT face CONCEDIERI în MASĂ! Mii de persoane, date afară

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare