sursa foto:  epitesti.ro

Au început căutările! Firma din România unde salariul PORNEȘTE de la 800 de euro angajează

Vești bune pentru zeci de români! Firma unde salariul minim este de 800 de euro pe lună este în căutare de personal. Societatea este condusă de fiul unui miner din bazinul Rovinari, în vârstă de 36 de ani, pe nume Mihai Cârcei.

Firma se numește MG Electric Automation din Târgu Jiu și activează în domeniul robotocii industriale. Compania lui Mihai are, în prezent, 50 de salariați, majoritatea fiind tineri, și investește în prezent 500.000 de euro în construirea unui sediu modern în zona Liceului „Traian Vuia” din Târgu Jiu.

Pentru început, firma vrea să angajeze zece specialiști în IT, în special pe partea de sotfware: „Vrem să pornim cu zece persoane tinere care doresc să învețe. Salariile pe care le oferim sperăm să fie motivante. Un softwarist bun va avea un salariu care va porni de la 2.000 de euro”, a afirimat Mihai Cârcei, conform igj.ro. Salariul minim la MG Electric Automationeste de 800 de euro.

„Salariul basic pentru tinerii care vin în firmă și merg în deplasare pornește de la 800 de euro”, a mai spus Mihai Cârcei. Mai mult, omul de afaceri susține că vrea să ajungă, cât mai curând, la 80 de angajați, pentru ca apoi să se extindă la 120 de angajați.

La ora actuală, MG Electric Automation a ajuns la o cifră de afaceri de două milioane de euro.

Vezi și Un GIGANT face CONCEDIERI în MASĂ! Mii de persoane, date afară

ATENȚIE! Ce salariu și pensie BABANE încasează cel mai bătrân sfătuitor al președintelui Iohannis

Te-ai fi așteptat? Ce salarii au măicuțele și călugării din România

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare