sursa foto:  g4media.ro

Ștefan Mandachi a vândut tot! Cine e noul proprietar al Spartan

Tranzacție neașteptată! Ștefan Mandachi, cunoscut om de afaceri, a vândut companiile care operau francizele lanțului de restaurante Spartan.

Totodată, Mandachi a înstrăinat și alte mari branduri din portofoliu, precum Regatto, sala de fitness Bum Bum Box, restaurantele Hercule și Hollywood Villas, către un grup de 7 persoane fizice, informează Profit.ro.

Vezi și EXCLUSIV Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, anunț pentru 4 milioane de români: ‘Dacă vom avea probleme, trebuie să avem capacitatea de reacție promptă și să rezolvăm problemele’

Valoarea totală a tranzacției s-a ridicat la peste 20 milioane euro.

Conform sursei citate, banii vor fi achitați în rate întinse pe o perioadă de 10 ani, începând cu primăvara anului viitor și până în 2034. Printre cumpărători sunt mai mulți francizați Spartan, precum Remus Cosovanu, fost fotbalist la Poli Timișoara, și Răzvan Nanuș, co-fondator Crocant.

„Am vândut companiile din HoReCa și Real Estate, care operau francizele Spartan, Hercule și Hollywood Villas. Nu am vândut lanțul de restaurante, ci întreaga companie, care include francizele BumBumBox, Biotransylvania și Regatto”, a declarat, pentru Profit.ro, Ștefan Mandachi.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare