sursa foto:  cancan.ro

Stenograme. Liviu Dragnea, îngenuncheat! Irina Tănase, către presupusul amant: ‘Ți-e dor de ț@#&le astea? Zi drept. Trec zilele astea pe la tine să mă f@#$i un pic’

Presa tabloidă publică azi o serie de discuții pe care le-ar fi purtat Irina Tănase cu presupusul său amant, Paul.

Din stenogramele prezentate de jurnaliștii de la Cancan putem observa cum Liviu Dragnea ar fi fost înșelat de Irina Tănase.  Mai mult, în timp ce era cu Dragnea, Tănase l-ar fi ademenit pe amantul său.

Practic, putem înțelege de ce Liviu Dragnea s-a izolat de ziua sa onomastică, așa cum au scris jurnaliștii Cancan.

Iată stenogramele convorbirilor dintre Irina Tănase și presupusul amant, Paul:

IRINA: Ți-e dor de ț@#&le astea? Zi drept. Trec zilele astea pe la tine să mă f@#$i un pic

AMANTUL: Într-o zi când nu e T.

(…) M-am gândit ce să zici. Zici că mergi la salon și vin și te iau eu prin spate și spui că a durat acolo. Dar să lași telefonul acasă, se prinde ăla de locații.

IRINA: O să văd cum fac să vin. Las mesaj că vine.

AMANTUL: OK.

(…)

AMANTUL: Iub, te-am regulat cum trebuie?

IRINA: Mi-e frică, e ăsta și mai dubios. Te sun imediat ca să nu mai vorbim aici. Că nu vreau să mai risc.

Prima reacție a lui Liviu Dragnea privitoare la despărțirea de Irina Tănase:

Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări:
1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine.
2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă „știre” e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu „senzațional” și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare