sursa foto:  bzi.ro

Suma colosală pe care o pierde o rețea de socializare dacă îi blochează contul lui Trump

În cazul în care ar decide să-i blocheze contul președintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, o cunoscută rețea de socializare, ar pierde o sumă colosală.

Fără președintele american, rețeaua de socializare Twitter ar putea pierde o cincime din valoarea sa de piață, susține James Cakmak, analist la Monness Crespi Hardt & Co., potrivit căruia rețeaua socială ar putea pierde până la două miliarde de dolari din valoarea sa de piață dacă @realDonaldTrump ar înceta să mai posteze mesaje, informează Bloomberg.

Potrivit Agerpres,Criticii susțin că unele mesaje publicate de către Donald Trump pe Twitter afectează securitatea națională și au cerut rețelei de socializare să îi suspende contul.

„Nu există publicitate gratuită mai bună la nivel global decât președintele SUA”, subliniază Cakmak. Acesta este de părere că blocarea lui Donald Trump nu ar duce la diminuarea numărului de utilizatori zilnici ai rețelei, dar ar afecta valoarea intangibilă a Twitter și ar duce la o situație în urma căreia investitorii ar renunța la acțiunile companiei de teamă că sunt supraevaluate.

Vezi și Umbra lui Klaus Iohannis! Totul despre bruneta MISTERIOASĂ care este mai mereu lângă președintele României

Toți angajatorii trebuie să știe asta! Ce trebuie să facă până, cel târziu, vineri, 25 august

Detaliu nespus! Ce nu știai despre omul care l-a readus pe Florian Coldea în sistem

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare