sursa foto:  adevarul.ro

Surpriză! Ce salariu are bomba-sexy din Poliție, care a făcut ravagii pe Internet – Imagini incendiare

O sexy-polițistă face ravagii pe Internet! În vârstă de 30 de ani, Atena Elena Bănuţ și-a „îmbrăcat” corpul în tatuaje și nu a ezitat să și-l arate pe rețelele de socializare.

Atena Bănuț a devenit poliţistă în urmă cu zece ani, iar în prezent lucrează la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara, în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

Ceea ce o deosebeşte de colegii ei este mulţimea de tatuaje pe care şi le-a realizat în ultimii ani şi cu care se mândreşte pe reţelele de socializare. Poliţiştii au voie să se tatueze atâta timp cât simbolurile inscripţionate pe corpurile lor nu sunt vizibile, atunci când aceştia poartă uniforma de vară, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, scrie Adevărul.

Bugetul.ro vă dezvăluie astăzi salariul Atenei Elena Bănuț. Potrivit declarației de avere completate în anul 2017 și verificate de Bugetul.ro, sexy-polițista a avut un salariu anual de 30.160 de lei. Asta înseamnă că, lunar, aceasta câștigă 2.513 lei.

Sursa foto: Facebook

Vezi și Toți cei ce dețin acest tip de carduri sunt vizați! Cum puteți rămâne fără bani

Vești proaste! Mii de angajați își vor pierde locul de muncă

Guvernul a decis! Milioane de români beneficiază gratuit de aceste servicii

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare