sursa foto:  Facebook

SURPRIZĂ! Cu ce sumă l-a ajutat Alina Binder pe viitorul său soț, nepotul Regelui Mihai

Nepotul Regelui Mihai, cel care a fost exclus din Familia Regală, anume Principele Nicolae, a anunțat că s-a logodit cu o tânără româncă, urmând ca, în vara anului 2018, să se și căsătorească cu aceasta.

Numele său este Alina Maria Binder și este cunoscută în lumea mondenă drept fosta iubită a lui Sebastian Blaga, fiul fostului copreşedinte al PNL, Vasile Blaga.

Alina Binder este absolventă de studii economice la ASE, a Universităţii Ludwig Maximilian din München, are un master în Relaţii internaţionale şi Integrare europeană şi a făcut parte din Liga Studenţilor Romăni din Străinătate (LSRS) Filiala Germania. După studii, a lucrat ca PR pentru Asociaţia piloţilor şi posesorilor de aparate de zbor din România, iar acum vrea să urmeze un curs de copilot. Dar Alina nu este pasionată doar de aviaţie, ci și de cursele de maşini, de schi și de pictură, scrie OK Magazine.

Sursa citată menționează că Alina și Nicolae au fost văzuţi împreună anul trecut, la botezul copilului Prințului Jean de Orléans. Totodată, cei doi s-ar fi cunoscut cu vreo doi ani înainte de acest eveniment.

La 5 septembrie 2014, Nicolae al României ar fi primit din partea Alinei Binder o donaţie de 500 de lei pentru Triathlon-ul pentru promovarea lecturii, conform site-ului Asociaţiei Curtea Veche. Îm anul următor, ea a participat și la Maratonul Regal din 10 mai 2015 de la Palatul Elisabeta, condus de Nicolae.

Vezi și VIDEO/Scandal URIAȘ! Una dintre cele mai puternice benzinării de pe piață, acuzată că fură la pompă

Legea pensiilor va fi finalizată în aproximativ două săptămâni: De ce ar putea beneficia pensionarii

O nouă modificare a Codului Rutier aduce amenzi usturătoare: Ce trebuie să verfice șoferii înainte de a pleca la drum

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare