sursa foto:  radardemedia.ro

Surpriză pe piaţa media: O vedetă TV debutează la radio – pe urmele Andreei Esca

O altă vedetă va urma exemplul Andreei Esca și va debuta la radio. Este vorba despre un om de bază al postului Kanal D. Acesta va avea o emisiune săptămânală, la radio, începând cu data de 19 ianuarie.

După 20 de carieră în televiziune, vedeta Kanal D, Christian Sabbagh va intră în echipa GoldFM, în emisiunea „Pe româneşte“, prezentată de Gabriel Fereşteanu, jurnalist la „Evenimentul Zilei“ și va prezenta  „subiecte din stradă“.

„Emoţiile sunt inerente, ca la orice început şi iată, că după atâţia ani de presă, ne vom auzi şi pe radio. Poate că pare ciudat ca după toţi aceşti ani să mai am emoţii, dar pentru mine radioul este o mare provocare. Abia aştept să ne auzim de la ora 15.00 pe Gold FM“, a declarat Christian Sabbagh, potrivit cancan.ro.

Jurnalistul va aduce săptămânal subiecte din stradă, de lângă români în emisiunea „Pe româneşte“. Programul prezintă experimente sociale cu români simpli şi reportaje surprinzătoare. În studio, în cadrul emisiunii, dezbat săptămânal subiectele şi jurnalistele Sandra Sălăgean şi Georgiana Ioniţă.

„Această colaborare este, pentru mine, o mare bucurie. Cristian Sabbagh are o experienţă în presă echivalentă cu vârsta mea, aşa că primul cuvânt care îmi vine în minte este respect. «Pe româneşte» este proiectul cu care eu ating, săptămânal, sute de mii de vizualizări pe internet şi este tot despre români. Fac reportaje şi experimente sociale din stradă, despre noi. Emisiunea de la radio este despre cel care citeşte aceste rânduri şi despre vecinul lui, un infotaiment 100% şi mulţumesc celor de la Gold FM pentru încredere, împreună reuşim un format fresh diferit de orice există acum în FM. Va mai exista o surpriză, dar nu o pot spune acum“, a explicat şi Gabriel Fereşteanu.

Vezi și Toți șoferii sunt vizați! Nu veți mai putea circula fără acest document

Detalii mai puțin cunoscute! Cine este și cu ce se ocupă fratele Principelui Radu Duda

CALVARUL continuă! DATĂ AFARĂ din casă, o fostă vedetă de la PRO TV ajunge din nou la tribunal

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare