sursa foto:  stirileprotv.ro

SURSE De ce depinde candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale din 2024

Alina Gorghiu, președintele interimar al Senatului, a vorbit, recent, despre o posibilă candidatură a președintelui PNL, Nicolae Ciucă, la alegerile prezidențiale din 2024. Gorghiu nu a exclus o posibilă candidatură a premierului României la alegerile programate peste doi ani. Surse ale Bugetul.ro au declarat că posibila candidatură a lui Nicolae Ciucă la prezidențialele din 2024, din partea PNL, depinde de evoluția războiului din Ucraina.

Este destul de devreme să vorbim despre acest subiect (n.r. – candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale din 2024). Depinde și de evoluția războiului din Ucraina. Sunt mai mulți factori”, au precizat sursele Bugetul.ro.

Vezi și EXCLUSIV Primii polițiști care renunță la protestul în stradă și boicotează activitatea MAI! Nu mai dau amenzi, ci avertismente! ‘Nu mai putem fi bătaia de joc a politicienilor’

În acest moment, Nicolae Ciucă este favoritul PNL pentru candidatura la alegerile prezidențiale

Conform Alinei Gorghiu, în acest moment, Nicolae Ciucă, președintele PNL, este principalul candidat la funcția de președinte al României – fapt confirmat și de sursele Bugetul.ro.

În privinţa candidaţilor la preşedinţie, mai avem doi ani şi. E absolut prematur să emit opinii referitor la persoane însă, la nivel de principiu, pot să vă spun că Partidul Naţional Liberal în istoria recentă, post-Revoluţie, a avut candidat la preşedinţie preşedintele de partid, de altfel şi celelalte partide au cam respectat această regulă. Dar nu a fost o discuţie în Partidul Naţional Liberal referitoare la preşedinţie la acest moment. E mult prea devreme”, a afirmat Alina Gorghiu, în emisiunea Insider Politic, la Prima TV, conform News.ro.

Este preşedintele partidului şi nu ai cum să nu îl vezi ca principalul candidat la funcţia pentru această demnitate în statul român”, a punctat Gorghiu.

Cel mai probabil, potrivit informațiilor noastre, Partidul Național Liberal va avea propriul candidat la alegerile prezidențiale din 2024.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare