sursa foto:  digi24.ro

SURSE Începe marea curățenie, după ce apropiata lui Liviu Dragnea a pierdut șefia

Dezvăluire Bugetul.ro. Conform mai multor surse din interiorul Partidului Social Democrat, va începe marea curățenie în organizația județeană a PSD din Dâmbovița.

Duminică, 19 ianuarie, Rovana Plumb a pierdut șefia PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan fiind cel care a preluat controlul organizației.

Potrivit unor informații intrate în posesia Bugetul.ro, acestea fiindu-ne confirmate de mai multe surse, se pregătește o „adevărată curățenie” printre social-democrații dâmbovițeni.

Vezi și EXCLUSIV BUGETUL.RO Bubuie un uriaș scandal sexual în Poliție: ‘Favoruri sexuale pentru promovarea în funcții’/Paradoxal, șeful IPJ Călarași nu este cercetat și disciplinar

Practic, se vor schimba liniile, iar toți apropiații și susținătorii europarlamentarului Rovana Plumb vor pierde controlul.

Odată cu alegerea lui Corneliu Ștefan în funcția de președinte al PSD Dâmbovița, senatorul Titus Corlățean a fost votat președinte executiv al organizației.

Rovana Plumb, apropiata lui Liviu Dragnea

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, e cunoscută drept o apropiată a fostului șef social-democrat, Liviu Dragnea.

În luna mai a anului 2019, înainte de a fi încarcerat, Dragnea o dorea pe Plumb în funcția de comisar european.

„Eu vă spun ceva. Eu mi-aș dori foarte mult ca Rovana Plumb să fie comisar european, din partea României. Mi-aș dori eu! O să vedem. Mi-aș dori lucrul ăsta pentru că am avea, pentru prima dată, un comisar din partea României care nu va uita România”, spunea Liviu Dragnea, invitat fiind la România TV.

Aflată în studio, Rovana Plumb a izbucnit în plâns.

„Sunt emoționată, în această seară. Sunt onorată de propunerea pe care a făcut-o domnul președinte pentru nominalizarea mea pentru funcția de comisar european. Am fost 5 ani de zile în Parlamentul European, iar din 2012 lucrez cu instituțiile europene”, declara Plumb, la acea vreme.

Vezi și Ies la iveală detalii incendiare! Șeful Serviciului de Pază și Protecție, cunoscutul general Lucian Pahonțu, ar reveni pe scena politică

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare