sursa foto:  dcnews.ro

SURSE O nouă ‘execuție’! Cine va mai fi ‘lichidat’ de Guvern, după șeful ANAF

Săptămâna trecută, Guvernul Dăncilă a hotărât să-l înlocuiască din funcția de șef al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) pe Ionuț Mișa.

În locul acestuia a fost unsă Mihaela Triculescu. (Vezi și Surpriză! Ce afacere deține nouă șefă a ANAF – Cu ce sumă importantă s-a ales Mihaela Triculescu)

Potrivit informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro,  Executivul va mai „decapita” încă un șef de instituție. Conform surselor noastre, Guvernul Dăncilă îl va schimba și pe șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC), Marius Pîrvu.

Mai-marii Partidului Social Democrat ar fi nemulțumiți de activitatea întreprinsă de șeful ANPC, precum și de ultimele declarații făcute de acesta. Marius Pârvu a dat de înțeles că Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului nu se poate impune în fața marilor companii, fapt ce nu este pe placul liderului PSD, Liviu Dragnea.

De altfel, șeful PSD l-a și amenințat cu demiterea pe președintele ANPC. În decembrie, Dragnea i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să solicite instituțiilor responsabile măsuri urgente pentru ca alimentele de calitate inferioară să nu mai intre în țară. Acolo unde nu se vor vedea efecte, Dragnea a cerut destituiri.

„Autoritatea pentru Protecția Consumatorului și cea Sanitar-Veterinară. În România intră alimente pline de otravă, chimicale, calitate mult inferioară față de acele alimente vândute în țările de origine. Vă întreb ultima dată, ce vă lipsește să începeți acest program de protecție a copiilor și cetățenilor români, ca ei să nu mai consume alimente otrăvite?”, a declarat Dragnea, potrivit Mediafax.

„Vă lipsește curajul? Dacă da, e grav, pentru că bărbăția nu se cumpără de la librărie. Vă lipsesc instrumentele? Le cumpărați. Vă lipsesc specialiștii? Să îi aduceti. România e inundată de produse de calitate inferioară, pentru că e România și putem face ce vrem. Să nu mai acceptați intârzieri, până la final de an, doamna premier, să cereți programul. Nu sunt în stare să protejeze, să meargă acasă. Asumați-vă responsabilitatea”, a mai spus Dragnea.

Vezi și EXCLUSIV Dezvăluire-bombă! ‘Caracatița’ care pune în pericol viața românilor – Autoritățile sunt neputincioase

A intrat în vigoare azi! Toți șoferii, obligați!

Surpriză! Ce afacere deține nouă șefă a ANAF – Cu ce sumă importantă s-a ales Mihaela Triculescu

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare