sursa foto:  G4Media.ro

SURSE Scenariul luat în calcul în PNL, după votul dat pe Guvernul Cioloș! Propunerea de premier a liberalilor

Astăzi, Cabinetul Cioloș intră la vot în Parlamentul României. Cel mai probabil, Dacian Cioloș și echipa sa nu vor trece de votul Parlamentului, dat fiind că nici PSD și nici PNL nu îi vor susține. Astfel, partidele parlamentare vor merge din nou cu propuneri de premier la Cotroceni. 

Conform surselor Bugetul.ro, singura variantă de premier luată în calcul în sânul Partidului Național Liberal este Florin Cîțu.

Vezi și SURSE PNL joacă fără frica anticipatelor! ‘PSD și USR au probleme mari, doar AUR câștigă’

Chiar dacă în spațiul public au fost vehiculate mai multe nume de posibile propuneri de premieri liberali, mai multe surse ale Bugetul.ro au dezmințit informația, precizând că „nu este posibilă o altă variantă de premier, în afară de Florin Cîțu.

Liberalii merg până în pânzele albe cu Florin Cîțu

Șefii din Modrogan nu vor să renunțe nici în ruptul capului la propunerea Florin Cîțu premier, astfel că iau în calcul chiar și alegerile anticipate.

După votul din Parlament, liberalii așteaptă USR-ul să vină la negocieri cu coada între picioare, conform altor surse ale Bugetul.ro.

Și așteptăm după sa vină USR, dacă vrea înapoi, la noi, dacă nu vine, asta e! Avem 4 cercetări, mergem la anticipate și gata. USR și PSD au probleme la anticipate, singura problema e AUR, care sare de 20%, însă rupe masiv din eventuala creștere a PSD. PSD e fagocitat de AUR masiv.

PSD are o problemă majoră. Nu poate merge AUR. Se exclude din Europa, iar PNRR-ul se blochează instant. Nu poate merge PSD cu AUR, pentru că Bruxelles și Washington bannează. Nu poate merge nici cu USR, că le dau foc primarii – ăia făcuți hoți de Moșteanu și Cioloș – și electoratul lor.

Nu spun că mergem pe ideea alegerilor anticipate sau că vrem asta, însă nu le mai excludem”, au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, surse bine informate.

„Klaus Iohannis desemnează premierii, nu PSD, nu USR, nici chiar PNL!”

Sursele noastre au explicat că nu PSD, nu USR, nici chiar PNL nu desemnează premierii, ci președintele Iohannis.

Constanta Klaus funcționează încă 3 ani și 3 luni. El desemnează premierii! Nu PSD, nu USR, nici chiar PNL”, au precizat sursele Bugetul.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare