sursa foto:  businessmagazin.ro

Sute de persoane vor fi concediate în această vară! Gigantul Vodafone confirmă un val de destituiri

Vodafone România ar urma să concedieze peste 300 din salariații săi. Gigantul a confirmat că urmează un val de destituiri.

​Vodafone a demarat un proces de concediere colectivă care vizează peste 300 de posturi, în acest sens fiind notificată și Inspecția Muncii, au declarat miercuri pentru HotNews.ro surse apropiate procesului, informează HotNews.ro.

Compania a confirmat, pentru HotNews, că trece printr-un proces de transformare și își remodelează structura organizațională.

„(..) Vodafone România are un plan strategic pentru următorii ani: creștere accelerată, tehnologii și soluții digitale dincolo de serviciile tradiționale. Am accelerat procesul de transformare pentru a deveni un furnizor de servicii digitale și de conectivitate de nouă generație. Ca parte a acestei viziuni, Vodafone România își redefinește întregul model operațional și își remodelează structura organizațională pentru a deveni o companie mai rapidă, mai competitivă, centrată pe nevoile clienților. (..) Acest proces de transformare este corect și transparent cu toți membrii organizației, Vodafone România respectând pe deplin legislația și oferind tot sprijinul și asistență deplină angajaților care sunt afectați de aceste schimbări.”, a transmis Vodafone.

Informații în premieră despre posibile plecări și concedieri care ar urma să aibă loc în Vodafone România au fost prezentate miercuri de revista Comunicații Mobile.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare