sursa foto:  inquam-photos-octav-ganea

‘Țăranul’ care a predat valiza Tel Drum, în cazul Liviu Dragnea, propus de USR subprefect de Teleorman

Președintele USR Teleorman, Sergiu Iordan, așa zisul ‘țăran’ care a predat valiza Tel Drum către jurnaliștii de la Rise Project, este propunerea USR pentru funcția de subprefect al județului Teleorman.

În mini CV-ul trimis de partid acest episod lipsește însă. USR menționează doar că Iordan a absolvit Facultatea de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnica București, specializarea Radionavigație. De asemenea, precizează sursa citată, în timpul stagiului militar, a urmat cursuri intensive de Drept penal și Drept procesual penal și a fost avansat în grad de ofițer MAI, iar din 1996 s-a dedicat antreprenoriatului.

  • Pe lista celor de la USR pentru prefectura Gorj este propus Corneliu Răducan Morega. Acesta este ginerele lui Ilie Morega, ex-PSD, care a fost condamnat pentru corupție.
  • Ca subprefect de Olt este propus Fănel Bădici care, potrivit Newsweek, a candidat în 2012 pentru un post de consilier local la Izbiceni, din partea PSD.
  • Leonard Ioan Bulai, seful de cabinet al primarului Bacăului, Daniel Stanciu Viziteu, este propus acum prefect de Bacău.
  • Ștefan Tănasă, un colaborator apropiat al lui Cosette Chichirău, este propus subprefect de Iași, notează hotnews.ro

Procurorul şef al DNA, Crin Bologa, a prezentat, joi, bilanţul activităţii instituţiei pentru anul 2020.

Întrebat despre mersul anchetelor din dosarele Tel Drum, în care este cercetat Liviu Dragnea şi Murfatlar, în care sunt vizaţi angajaţi ai statului pentru un prejudiciu de aproape 600 de milioane de lei noi, procurorul şef al DNA a explicat că în ambele dosare se lucrează ritmic.

Mai precis, Bologa a explicat că dosarul Tel Drum se află la acest moment la faza reascultării unor probe tehnice, respectiv înregistrările ambientale şi interceptările din acest dosar de către avocaţii celor cercetaţi.

Acesta spune că recent avocaţii unora dintre părţile din dosar au făcut cerere pentru această procedură ce a fost admisă de către procurorul de caz, notează stiripesurse.ro

Citește și:

Veste bună de la Ministerul Finanțelor, pentru români! Începând cu 1 martie, populația va putea subscrie pentru titluri de stat

Situație scandaloasă! Mii de persoane încasează pensii speciale fără să fi plătit vreo contribuție la stat. Ce funcții au ocupat aceștia

Milioane de pensionari sunt vizați! Ce se întâmplă, de fapt, cu pensiile

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare