sursa foto:  realitatea.net

Tăriceanu regretă: Am greșit grav!

Ca urmare a faptului că Andrei Gerea a părăsit ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a reacționat dur, afirmând că a greșit grav promovându-l. „Eu am greșit grav atunci când l-am promovat și susținut pe Andrei Gerea”, a declarat fostul premier.

Fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu a declarat că regretă faptul că l-a susținut pe fostul ministru al Energiei, Andrei Gerea.

”Cred că o calitate pe care ar trebui să o aibă cât mai mulți oameni politici este puterea de a recunoaște greșelile pe care le fac. Nimeni nu așteaptă căință, dar oamenii au dreptul să știe atunci când greșim.

Eu am greșit grav atunci când l-am promovat și susținut pe Andrei Gerea. Am făcut-o cu bună intenție crezând în tinerețea lui și sperând că timpul îl va maturiza. Am roșit de multe ori atunci când Victor Ponta, în calitate de prim-ministru, îmi vorbea despre contraperformanțele ministrului Energiei, Andrei Gerea. Am înghițit multe de la colegii de coaliție sau de la cei din partid când îmi reproșau susținerea lui Andrei Gerea.

Astăzi Andrei Gerea a ales un al partid politic. Pentru că a stors tot ce se putea stoarce de la ALDE. Dar nu pleacă înainte de a distruge organizația ALDEdin București.

Poate cei care îl primesc astăzi în rândul lor vor trage învățăminte din greșelile mele. În rest, drum bun, cale bătută!”, a spus Tăriceanu, informează antena3.ro.

Vezi și:

EXCLUSIV Structurile informative din subordinea lui Vela pregătesc noi execuții publice! Val de polițiști, audiați la DNA!

Mega-veste! Salariile se majorează începând cu 1 septembrie pentru anumiți angajați

EXCLUSIV Denunțătoarea lui Mircea Beuran l-ar fi executat pe reputatul chirurg și de la Spitalul de Urgență Floreasca

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare