Theodor Paleologu intră la rupere! ‘ Nu vă faceți că n-ați văzut! Nu merge politica struțului’

Dan Barna i-a provocat din nou, într-o postare pe Facebook, la o dezbatere pe Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. Răspunsul a venit însă de la prezidențiabilul PMP Theodor Paleologu care îi transmite liderului USR că electoratul îi cere același lucru, iar „politica struțului” nu îl va salva.

„Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, mai sunt 15 zile până la primul tur al alegerilor prezidențiale. Nu vă ascundeți de români. Haideți să dezbatem despre problemele reale ale oamenilor. Sunt multe și apăsătoare. Iar aceste probleme par să nu fi ajuns la Palatul Cotroceni și Palatul Victoria, acolo unde v-ați refugiat în ultimii ani”, a scris Dan Barna, vineri, pe Facebook.

La postarea lui Dan Barna, prezidențiabilul PMP Theodor Paleologu a comentat că liderul USR nu ar trebui să ignore mesajul său, în care îi lansează aceeași provocare la o dezbatere. Paleologu îi mai spune lui Barna că „politica struțului nu vă va salva”.

„Domnule Barna, nu vă prefaceți că nu ați văzut mesajul meu și miile de solicitări de la alegători care vă cer același lucru. Politica struțului nu vă va salva”, a afirmat Theodor Paleologu, la postarea liderului USR.

Anterior, Theodor Paleologu l-a invitat pe Dan Barna la o dezbatere în contextul alegerilor prezidențiale. El a afirmat că președintele USR sabotează democrația, dorind o dezbatere doar cu Klaus Iohannis și cu Viorica Dăncilă, deoarece e conștient că aceștia vor refuza.

Campania pentru prezidențiale a început pe 12 octombrie și se încheie pe 9 noiembrie. În cazul în care va avea loc un al doilea tur de scrutin, campania electorală va începe pe 15 noiembrie și se va încheia pe 23 noiembrie

Alegerile prezidențiale au loc pe 10 noiembrie în țară și între 8 și 10 noiembrie în străinătate. Totodată, al doilea tur se va desfășura pe 24 noiembrie în țară și între 22 și 24 noiembrie în Diaspora, potrivit unei hotărâri de Guvern.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare