sursa foto:  jurnalul.ro

Top 3 cele mai bogate familii regale din Europa. Surpriză! Pe ce loc se află Casa Regală din Marea Britanie

Top 3 cele mai bogate familii Regale din Europa! Surpriza o reprezintă Casa Regală a Marii Britanii. Chiar dacă este cea mai populară familie regală din Europa, familia britanică nu este și cea mai bogată.

Averea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, de peste 500 de milioane de dolari, păleşte ca amploare în faţa averii celorlalte familii regale din Europa, informează Business Insider.

Cea mai bogată familie regală din continentul european este cea a Prinţului Hans Adam II care conduce Liechtenstein, un stat cu aproximativ 30.000 de locuitori, scrie zf.ro.

Averea acestuia se ridică la 5 miliarde de dolari. Prinţul Hans Adam II primeşte o alocaţie de 270.000 de dolari pe lună în loc de salariu. Alocaţia îi este dată pentru cheltuieli, iar suma poate părea mică faţă de alte familii regale.

Pe locul secund se situează familia Marelui Duce Henri din Luxembourg, care are o avere de 4 miliarde de dolari.

Marea Familie Ducală din Luxembourg nu primeşte salariu, dar încasează în fiecare an aproximativ 320.000 de dolari.

Prinţul Albert al II-lea din Monaco, care deţine un sfert din pământurile peste care domneşte, este al treilea în top, cu o avere netă de 1 miliard de dolari.

Averea cuprinsă între 500 şi 600 de milioane de dolari o situează pe Regina Elisabeta a II-a pe locul patru în acest clasament.

Vezi și Un cunoscut doctor aruncă bomba! Fluturașul de salariu care le pică greu contestatarilor – Olguța Vasilescu a viralizat postarea

Surpriză de proporții! Cine se va ocupa de plângerea penală împotriva Vioricăi Dăncilă! Rolul lui Hordniceanu

De ce i-a făcut de fapt Ludovic Orban plângere penală Vioricăi Dăncilă – planul din spatele ușilor închise! Ce va urma pentru cariera lui politică

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare