Netflix Mădălina Ghenea

sursa foto:  Colaj Pexels, Instagram

Topul Netflix, dominat de Mădălina Ghenea. Filmul 16+ în care joacă românca este pe locul 1 la nivel mondial

Gigantul Netflix a început să difuzeze filmul Deep Fear, în care Mădălina Ghenea este unul dintre personajele principale. Producția care nu a fost deloc iubită în cinematografe sau de către critici a reușit, totuși, să intre pe platformă, unde are un succes neașteptat de mare. Este destinat doar celor care au peste 16 ani.

Filmul a fost regizat de Marcus Adams și se bazează pe scenariul scris de Robert Capelli Jr. și Sophia Eptameniti. Povestea îi are ca actori principali pe Mădălina Ghenea și pe Ed Westwick. Povestea se bazează pe un joc video pentru consola Sega, din anul 1998, un clasic.

Filmul cu Mădălina Ghenea a cucerit Netflix

Povestea filmului o urmărește pe Naomi (jucată de Mădălina Ghenea) care pleacă singură într-o călătorie, în Caraibe. Acolo îl găsește pe iubitul ei și amândoi sunt naufragiați, după ce o barca în care trebuiau să se deplaseze este scufundată. La bordul său erau substanțe interzise.

În timpul unui interviu din februarie 2022, realizatorul producției din topul Netflix a declarat că abordarea sa a fost „să prezinte rechinul cu moderație” pentru că toată acțiunea este în jurul animalului marin.

„Imaginația creează întotdeauna o frică mult mai mare decât orice imagine. Combinând efectele vizuale magistrale ale LipSync cu cinematografia subacvatică a lui Mark Silk la nivel mondial și locațiile uimitoare ne va asigura că vom crea un plus proaspăt și entuziasmant pentru gen”, a spus Marcus Adams.

CITEȘTE ȘI: Secretele platformei Netflix. Ce lume ascunsă poți descoperi după ce introduci codurile secrete

Iubit pe Netflix, dar cu încasări slabe în cinema

Nu mai puțin de 6 săptămâni au fost necesare, la Malta Film Studio, pentru a filma. De asemenea, multe scene au fost făcute în jurul scenei și în Marea Mediteraneană, dar nici criticii, nici spectatorii de pe marile ecrane nu au fost mulțumiți.

Cinematografele nu au fost pline, publicul nu s-a înghesuit, iar biletele vândute au fost în valoare de doar 135.000 de dolari, în întreaga lume. Spre norocul producătorilor, Netflix a văzut potențialul producției și a semnat un contract pentru a aduce filmul pe micile ecrane.

Despre experiența Deep Fear, Mădălina Ghenea a avut doar cuvinte de laudă, spunând:

„Am iubit acest personaj din momentul în care am citit scenariul. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată. Este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol”, a spus celebra actriță pentru Hollywood Reporter.

CITEȘTE ȘI: Netflix are concurență puternică! DIGI RCS RDS propune abonamente la doar 3 lei- Ce alte variante mai aveți

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare