sursa foto:  ieseanul.ro

Total neașteptat! Ce LIPSEȘTE din declarația de AVERE a politicianului care și-a împușcat finul în inimă

Săptămâna trecută, o știre făcea înconjurul României. Un politician și-a împușcat finul direct în inimă. Un consilier local din Măgești, județul Bihor, Florin Malița, și-a omorât accidental finul, pe Banc Cristian, în timpul unei partide de vânătoare, lăsând fără tată doi copii.

Maliţa ar fi ieșit legal la vânătoare, împreună cu alte trei persoane, însă pe autorizaţia care i-a fost emisă nu apărea numele victimei. În timpul partidei, vânătorii s-au dispersat, pentru că aduseseră hrană căprioarelor, Banc s-ar fi speriat şi a început să fugă, iar Maliţa, auzind crengile troznind în tufişurile din apropiere, ar fi tras fără să aştepte să vadă dacă e om sau animal, nimerindu-şi victima direct în inimă. Bărbatul în vârstă de 43 ani a murit pe loc. Florian Maliţa este anchetat acum pentru ucidere din culpă, însă cercetările sunt doar la început, urmând ca, în cadrul anchetei, să fie documentate toate aspectele cu privire la împrejurările în care s-a produs tragedia şi la modul în care a fost organizată partida de vânătoare, scrie Știripesurse.ro.

Bugetul.ro a căutat informații referitoare la averea lui Malița, însă site-ul Primăriei Măgești nu este actualizat, astfel că am luat legătura cu secretariatul instituției. De aici, ni s-a spus că persoana însărcinată cu uploadarea declarației de avere pe site nu și-a făcut treaba și ni s-a trimis declarația de avere a lui Florin Malița prin e-mail.

Un lucru cu adevărat interesant este acela că veniturile pe 2016 ale lui Malița lipsesc din document, chiar dacă a completat declarația în luna iunie a acestui an. Astfel el fie nu și le-a declarat, fie nu a avut încasări anul trecut.

În schimb, Florin Malița a trecut veniturile anuale ale soției, după cum se poate observa în facsimilul de mai jos. Aceasta a încasat, în 2016, un salariu anual de 11.472 de lei, ca muncitor la Melania SRL.

Nu are casă, dar are BMW și „SEIAT”

Potrivit documentului, Florin Malița nu deține nicio casă. El este proprietarul unei cote de 1/2 dintr-un teren extravilan de 19 arii. În schimb, consilierul local de Măgești are un BMW, fabricat în 2022, un „Seiat” (n.r. – Seat) Ibiza, fabricat în 2001, un tractor și o motocicletă Suzuki Samurai.

Până la ora redactării acestui material, Bugetul.ro nu a primit niciun răspuns de la Primăria Măgești cu privire la veniturile realizate de Florin Malița în anul 2016. Astfel, nu știm dacă nu a avut venituri anul trecut sau dacă nu și le-a raportat.

Vezi și Sute de oameni nemulțumiți! Lovitura pe care a încasat-o Telekom

Amendă record pentru o celebră bancă din România! Motivul: a încasat comisioane ilegale de la clienţi

Atenţie şoferi! Cu cât veţi fi amendaţi dacă intraţi pe drumuri cu noroi pe roţi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare