sursa foto:  newsbeezer.com

Traian Băsescu: 15% este un un scor foarte bun de pornire

Fostul președinte Traian Băsescu a declarar luni la Digi24 că o eventuală intrare a sa în cursa electorală pentru primăria Capitalei se va stabili în câteva zile într-o ședință lărgită a PMP.

„Legat de faptul ca PMP ar lua voturi de la Nicușor, PMP de cand s-a infiintat a trecut intotdeauna pragul si a avut intre 8 si 10 procente la Bucuresti”, a declarat Traian Băsescu, care a spus că „alianta marxisto-liberala PNL-USR” nu a vrut ajutorul PMP.

Legat de un sondaj realizat de PMP în care este apreciat ca fost primar al Bucureștiului de către 25% din respondenți, iar la intenția de vot ar lua 15%, Băsescu a replicat: „Faptul ca inca imi acorda bucurestenii 24% este mare lucru, este o buna baza de plecare intr-o competitie electorala (…)

Legat de un sondaj realizat de PMP în care este apreciat ca fost primar al Bucureștiului de către 25% din respondenți, iar la intenția de vot ar lua 15%, Băsescu a replicat: „Faptul ca inca imi acorda bucurestenii 24% este mare lucru, este o buna baza de plecare intr-o competitie electorala (…) 15% este un un scor foarte bun de pornire, eu am plecat si de la 4% in competitia cu Sorin Oprescu

„PMP va lua deciziile dupa ce se intoarce Eugen Tomac, vor analiza noua situatie. Sfatul meu? Sa-si ia soarta in maini”, a mai spus Traian Băsescu.

Citește și:

A dat lovitura! Directorul unei importante instituții de stat a încasat un salariu cu 80% mai mare decât anul anterior

Vești bune pentru anumiți angajați! Veți primi mii de lei din partea statului

Un cunoscut medic a răbufnit: ‘M-am săturat de incompetența voastră! Orban va face orice e nevoie pentru a rămân

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare