sursa foto:  jurnalistii.ro

Traian Băsescu, despre remaniere: ‘Putea să fie făcută după ce se terminau alegerile europarlamentare’

Fostul preşedinte Traian Băsescu, actual candidat din partea PMP la alegerile europarlamentare, a spus, sâmbătă, că remanierea guvernamentală ar fi putut fi făcută după alegerile europarlamentare când, în mod natural, cei doi miniştri ar fi plecat din Guvern din cauza conflictului de interese. 

„O minte întortocheată care nu va face altceva decât să creeze instabilitate în continuare în ţară”, a spus Băsescu.

Traian Băsescu a vorbit, sâmbătă, în deschderea discursului său de la prezentarea candidaţilor PMP la alegerile europarlamentare, despre remenierea guvernamentală.

„Ce-i cu Europa asta, că în ţară nu vorbeşte nimeni de ea. Subiectele sunt Dragnea, procuroul general, remanierea. Remanierea putea să fie făcută după ce se terminau alegerile europarlamentare şi, în mod natural, cei doi miniştri plecau prin conflictul de interese, plecau din Guvern. O minte întortocheată care nu va face altceva decât să creeze instabilitate în continuare în ţară”, a spus Traian Băsescu.

Premierul Viorica Dăncilă a trimis, miercuri seară, la Cotroceni propunerea de revocare a lui Tudorel Toader de la Ministerul Justiţiei şi demisiile Rovanei Plumb şi Nataliei Intotero, candidaţi la europarlamentare, de la Ministerul Fondurilor Europene, respectiv, de la cel al Românilor de Pretutindeni.

De asemenea, a trimis şi propunerile de înlocuitori: Eugen Nicolicea (Justiţie), Oana Florea (Fonduri Europene) şi Liviu Brăiloiu (Ministerul pentru Românii de Pretutindeni).

Ulterior, premierul a trimis şi demisia ministurlui Justiţiei.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, referindu-se la propunerile de remaniere, că, primind acele scrisori şi-a pus întrebarea ce se doreşte cu această remaniere, iar prima sa impresie este că se face pentru ca lucrurile să meargă mai prost, informează realitatea.net

Vezi și

Mare atenție! Se schimbă vârsta de pensionare pentru mii de români- Vezi dacă ești vizat

EXCLUSIV Ce ascund, de fapt, oamenii lui Carmen Dan – Adevărul a ieșit la suprafață

Radiografia Bugetul.ro Scene de coșmar în România! Bătaie cu săbii – Un celebru clan implicat

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare