sursa foto:  realitatea.net

Traian Băsescu, detaliu-cheie: ‘Gândiți-vă dacă Orban se ține de cuvânt’

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a prezentat partea bună a pandemiei de coronavirus.

Conform europarlamentarului PMP, s-a întâmplat și un lucru bun cu pandemia asta, anume că dascălii au fost obligați să prea pe calculator.

Traian Băsescu a precizat că, dacă Ludovic Orban se ține de cuvânt și cumpără tablete pentru copiii de la țară, am putea avea o nouă generație de IT-iști.

S-a întâmplat și un lucru bun cu epidemia asta. Dascălii au fost obligați să predea pe calcultator, totul este ca imediat ce se termină pandemia să nu ia iar copiii la școală să-i învețe păpădia și salata.

Să rămână pe calculatoare. Să facă predare, după ce au terminat copiii orele, pe calculator. Gândiți-vă că dacă Orban se ține de cuvânt și cumpără tablete pentru copiii de la țară, gândiți-vă câți IT-iști ar ieși din acești copii. Copiii românilor sunt extrem de talentați!”, a precizat Traian Băsescu, la TVR, în emisiunea „România 9”.

Vezi și EXCLUSIV LIDL și Kaufland desființează obligațiile impuse de Nelu Tătaru! MAI contrazice Ministerul Sănătății! Termoscanarea este o recomandare, nu o obligație

Vești mari! Începând cu 31 mai puteți primi bani din partea statului

Document. Fluturașul de salariu care provoacă un cutremur între Poliția Locală și Poliția Română

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare