sursa foto:  evz.ro

Traian Băsescu profețește dezastrul pentru Liviu Dragnea, după ce Klaus Iohannis a refuzat remanierea guvernamentală: Va ieși șifonat

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, profețește că Liviu Dragnea va ieși „șifonat” din scandalul cu Klaus Iohannis, pe tema remanierii guvernamentale.

Totodată, senatorul PMP îl vede câștigător în această luptă pe președintele Klaus Iohannis.

„N-aș vrea să fiu în pielea celor care trebuie să-i adune pe parlamentari săptămâna asta. (…) Au declanșat, probabil, din ambiție, că, din păcate, domnul Dragnea e, uneori, inutil ambițios. A declanșat o procedură care va chinui tare majoritatea și se poate aștepta la o criză politică, cu un guvern pus sub semnul întrebării.

Dragnea va vrea cu tot dinadinsul să-i pună președintelui în față aceeași listă pe care a refuzat-o astăzi. Nu va renunța nici la Brăiloiu, nici la Nicolicea. (…) După părerea mea, va câștiga președintele. O să fie votat Guvernul în Parlament și președintele o să se ocupe de altceva, vreo două-trei săptămâni.

Va intra în proceduri jurisdicționale, constituționale. Se va adresa Curții Constituționale, plecând de la premisa că domnia sa a respins toți trei candidații pe care îi va găsi veniți din Parlament. E o situație fără precedent. (…) Dragnea s-a băgat într-o belea mai mare decât capul lui și va ieși șifonat”, a afirmat, la România TV, Traian Băsescu.

Vezi și

ANAF lovește din nou! Cum i-a păcălit instituția pe români

Și lui îi plac banii publici! Dezvăluire-bombă despre șeful USR: afaceri cu MAI, dar și cu prefectura lui Mazăre

EXCLUSIV Aflată în Costa Rica, Elena Udrea încasează o lovitură devastatoare! Ion Țiriac i-a dinamitat afacerea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare