sursa foto:  mediasud.ro

Un amantlâc din Poliția Română o aduce în lumina reflectoarelor pe polițista care a făcut parte dintr-o bandă de infractori – Astăzi ea aplică legea

E un scandal uriaș în Poliția Turnu Măgurele, județul Teleorman. O angajată a instituției, poreclită „Maria Bateria”, și-a prins soțul polițist în casă cu o colegă de serviciu. Interesant este faptul că și soțul colegei este tot polițist.

Polițista „Maria Bateria” se află în plin proces de divorț cu soțul ei, iar recent a dat buzna peste el în casă, găsindu-l cu o colegă de serviciu, pe care o bănuiește că-i amanta lui, potrivit Adevărul.

Conform sursei citate, „flagrantul” polițistei s-a lăsat cu agresiuni, motiv pentru care polițista a sunat la 112. Colegii polițistei au venit la fața locului, dar aceasta nu a mai făcut o plângere.

De amantlâc a aflat și soțul femeii găsite în casa „Bateriei”, care la rândul său este polițist. Acesta știa că a sa consoartă se află în misiune.

Acum toți cei implicați sunt cercetați de IPJ Teleorman.

„Verificările sunt în curs de desfășurare, iar în urma evaluărilor efectuate nu au apărut elemente care să ne conducă în restricționarea dreptului de a purta armament pe timpul executării serviciului”, a transmis IPJ Teleorman.

„Maria Bateria” a făcut parte dintr-o bandă de infractori

În urmă cu zece ani, înainte de a deveni polițistă, „Maria Bateria” a făcut parte dintr-o bandă de infractori care fura baterii de mașină. Maria era șoferul hoților și a fost prinsă în trafic de un polițist.

Dat fiind că a colaborat cu autoritățile, ea a rămas cu cazierul alb. Ulterior, Maria s-a angajat în Poliția Română, din sursă externă. Totuși, ea a rămas cu porecla „Maria Bateria”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare