sursa foto:  stirileprotv.ro

Un celebru producător de mezeluri românesc închide ușile pentru firmele austriece: De la 1 ianuarie, nu voi mai prelungi niciun contract cu nicio firmă cu acționariat austriac

Voicu Vușcan, administratorul companiei Elit SRL, din Cugir, unul dintre marii producători de mezeluri din România, rupe contractele cu firmele austriece din țara noastră.

După ce Austria s-a opus aderării României la spațiul Schengen, Vușcan a anunțat că, de la 1 ianuarie 2023, nu va mai prelungi contractele cu firmele ce au acționariat austriac.

„Daca se intampla ceea ce toata lumea prefigureaza, dupa ziua de astazi, nu imi va fi dor de Viena, de ski in Austria, de OMV, Petrom, Omniasig, Raiffaisen, BCR, Pfanner, Atomic, Fischer, Frey Wille, Julius Meinl, Humanic, Red Bull, Swarovski.

Am fost buni 30 de ani sa platim dobanzi bancilor austriece, sa le dam pe nimic petrol, gaze si paduri, sa cheltuim la Parndorf si ski in Austria.

De la 1 Ianuarie, nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firma cu actionariat austriac. Poate aceasta palma, pe care o luam azi, va reusi sa ne trezeasca, si sa nu mai fim acel popor de tampiti, despre care vorbea Petre Tutea.

In Schengen sau inafara lui, pentru majoritatea dintre noi nu conteaza prea mult, nu ne schimba viata in niciun fel, dar daca ne simtim mandri ca suntem romani, este momentul sa intoarcem foaia, si sa lovim fiecare dintre noi, cu armele pe care le avem”, a transmis administratorul Elit SRL.

Vezi și Un fermier dă startul la o campanie-manifest! Închide toate conturile la BCR și Raiffeisen și nu mai lucrează cu OMV Petrom și Mol

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare