sursa foto:  aktual24.ro

Un cunoscut lider #Rezist cere ajutorul pe Facebook. Ce amenzi uriașe are de plătit

Unul dintre liderii mișcării #Rezist are de plătit amenzi fabuloase. Acesta a cerut ajutorul susținătorilor de pe Facebook. Este vorba despre cunoscutul protestatar Cristian-Mihai Dide.

Amenzile primit au ajuns la 39.895 lei. Acum, Dide cere ajutorul susținătorilor.

”Valoarea amenzilor pe care le-am primit, 39.895 lei. Fiscul are nevoie de bani .

Avem nevoie de sprijinul vostru financiar.
eii.ong/doneaza”, a scris Dide pe contul sau de Facebook.

”Ai nevoie de ajutor?respecta legile baiete.tu crezi ca lumea munceste sa iti plateasca amenzile?oricum ai donatii de la oameni suspecti.”, au scris internauții.

Fotografia postată de Cristian-Mihai Dide.Fotografia postată de Cristian-Mihai Dide.

Fotografia postată de Cristian-Mihai Dide.

Banii vor ajunge în contul Asociației Evoluție în Instituție, unde acesta este președinte.

În urmă cu ceva timp, acesta a anunțat că va informa Direcția de Investigarea a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) cu privire la finanțatorii protestelor.

„Referitor la sesizarea înaintata de Jandarmeria Română către DIICOT pentru încălcarea articolului 397, aliniatul 2 din Codul Penal, aducem la cunoștința opiniei publice că mâine, 13 Septembrie 2018, la ora 13:00, vom înainta o adresă către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism prin care informăm procurorii acestui parchet că în calitate de organizator al protestului din 10 august 2018, deținem informații și probe cu privire la finanțatorii, sumele și conturile folosite pentru achiziționarea recuzitei de protest folosite în timpul Jandarmeriadei.
Este pentru prima dată în istoria universală când o instituție de aplicare a legii (law enforcement) face plângere penală / denunț împotriva propriului popor.
Totodată, atragem atenția Ministrului Afecerilor Interne că în timpul audierilor de ieri, 11 Septembrie 2018, ce s-au desfășurat în Camera Deputaților din Parlamentul României, a prezentat informații mincinoase. Conform documentelor pe care le publicăm, protestul din 10 august 2018, a fost declarat, organizat și asumat legal de către președintele Asociației Evoluție în Instituție, Cristian-Mihai DIDE”, anunța protestatarul #Rezist.

Vezi și Veste bună! Se schimbă vârsta de pensionare: Pentru cine va fi redusă și în funcție de ce

Șoferii primesc o nouă lovitură! Ce se va întâmpla de la 1 ianuarie

Care ar fi fost motivul din spatele arestării Elenei Udrea-Ce taxă plătea fostul ministru

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare