sursa foto:  stiri.tvr.ro

Un cunoscut membru al PSD reacționează dur în urma declarațiilor lui Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a vorbit la Miercurea Ciuc despre haosul creat de guvernarea PSD și i-a îndemnat pe aceștia să meargă acasă, să judece asupra programului lor de guvernare și să revină atunci când știu ce vor. 

„Daca se introduc in discutia publica, de catre o coalitie care are majoritate in Parlament, notiuni noi care intr-o zi sunt promovate, iar a doua zi sunt retrase… acest lucru este o eroare politica grava. Aceasta majoritate are capacitatea parlamentara sa promoveze schimbarea legislatiei. Economia, investitorii si antreprenorii reactioneaza la asa ceva. (…) Le-as recomanda PSD-istilor, cu foarte multa caldura, sa mearga acasa, sa judece un pic propriul program de guvernare si, cand stiu ce vor, sa vina in fata natiei si sa spuna acest lucru”, a declarat Iohannis la Miercurea Ciuc

Se pare că nu a durat mult și aceste declarații au început să facă mare vâlvă în PSD. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a reacționat imediat după mesajul tăios al președintelui.

„Adica, in timp ce la Harghita si Covasna te primesc cu mesaje autonomiste si cu imnul secuiesc, tu raspunzi luandu-te de pesedisti. Deci, nu are niciun sens. Chiar nu ai nicio logica, e o fractura de logica. (…) Lasa PSD-ul, ca stie ce are de facut. Ce spune Tudose este ceea ce spune partidul, ca nu spune Tudose din capul lui absolut nimic. Este exact ce ii recomanda partidul”, a spus Codrin Stefanescu, potrivit Aktual 24.

Vezi și Devoalări incredibile în cazul preotului Pomohaci! Unde a putut să ajungă

Rareș Bogdan îl amenință dur pe Liviu Dragnea! Ce informații deține despre liderul PSD

Alarmă de gradul 0! Dezvăluire: care ar fi de fapt planul real al PSD cu taxele și impozite

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare