sursa foto:  realitateaoltului.ro

Un greu din Poliția Română a răbufnit: Document contrafăcut în Poliția Capitalei!

Un greu din Poliția Capitalei, mai exact șeful Poliției Centrul Vechi, comisarul Cristian Ghica, lansează acuzații grave, pe pagina de socializare, la adresa șefului său direct, directorul Poliției Sector 3, comisarul-șef Șchiopu Gabriel.

Ghica susține că Șchiopu a falsificat un document clasificat, „un document secret”, pe care l-a contrafăcut, iar apoi a dispus ștampilarea și înregistrarea lui.

Spun din start că această postare prezintă doar una dintre ilegalitățile si gravele abateri care, din păcate, au devenit noua regula în Poliția Capitalei și o fac în temeiul Legii 571/2004.

Și lucrurile stau așa: un ofițer cu funcție de conducere pierde un document clasificat.
Atenție: un document secret!

Când se face inventarierea, constată că nu îl mai are, motiv pentru care dispune sa fie printat din nou, îl contraface semnând cu data primului document (deși asta se întâmpla după câteva luni), dispune ștampilarea și înregistrarea cu numărul primului document și îl prezintă comisiei de inventariere ca fiind cel original.

Bineînțeles, la fel ca obligația de a respecta legea, la fel ca bunul-simt, este abolită și bruma de inteligență, respectivul fiind în concediu la data când a fost înregistrat originalul documentului secret, semnătura fiind la acel moment a altcuiva.

Bărbat fiind, așa cum am mai văzut la Onești spre exemplu, găsește și vinovatul, adică personalul din secretariat 😂

In final, pus de acord cu cel care își dă toată silința să scape de mine pentru a-și asigura controlul în zona Centrului Vechi, face un raport în care spune că incidentul nu a existat, documentul prezentat este cel original și îl prezintă celor desemnați să facă verificări.

Ei bine, exact când stabiliseră că noaptea e zi și invers, se găsește documentul original, înregistrat, ștampilat și semnat de cel care se afla la acel moment la comanda.

Documentul care nu exista, conform raportului unui ofițer de poliție, împuternicit la comanda celei mai mari subunități din DGPMB, om pus să vegheze ca legea sa fie respectată, se află acum lângă cel contrafăcut.
Ce facem dottore???

Avem un împuternicit asupra căruia planează suspiciunea săvârșirii unor infracțiuni, adică neglijenta in serviciu (ca a pierdut inscrisul), fals material în inscrisuri oficiale, instigare la fals material si uz de fals, toate dincolo de faptul că exista în mod clar o problema de securitate a documentelor clasificate.

Și ce să vezi? Nu e la mine problema, că doar m-ați controlat de două ori în două luni. E fix la cel pe care l-ați trimis să mă execute și să vă elibereze culoarul spre Centrul Vechi.

Pai dacă m-ați deportat crezând/sperând că sunt vinovat pentru 5 minute de aglomerație (dar nici măcar asta nu v-a iesit), ia sa vedem ce faceți cu împuternicitul la conducerea Poliției Sectorului 3, cms. șef Șchiopu Gabriel, pentru că el este personajul despre care am vorbit.

Mai mult ca sigur nu o să faceți nimic și o să îl păstrați fix acolo unde este. Pentru că, la fel ca Leutu Cotroceanu și alții, este mai șantajabil decât până acum și împreună poate reușiți să mă dați afară, doar pentru că puteți să vă bateți joc de niște vieți printr-o semnătura.

Domnule Ministru, faceți ceva, pentru că avem împuterniciți la comanda unor unități de Poliție niste oameni care au mai multe dosare decât cei pe care ii cercetăm noi, adevărații polițiști”, susține Ghica.

Vezi și

Comisarul aflat în război cu conducerea Poliției iese cu dezvăluiri: ‘Povestea celui mai grav incident de securitate din istoria Poliției Capitalei’

Cutremur în Poliția Capitalei! Șefii de structuri se războiesc în instanță!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare