sursa foto:  paginadebanci.ro

Un important colos bancar trage semnalul de alarmă! Toți clienții sunt vizați

CEC Bank, una dintre băncile cele mai vechi din Romania, trage un semnal de alarmă serios pentru clienții săi din întreaga țară care pot deveni victimele hackerilor.

CEC Bank avertizează că un simplu link malițios poate duce la compromiterea securității noastre bancare, iar prin această metodă hackerii pot extrage banii din cont foarte rapid. De aceea, trebuie să fim extrem de atenți cand vine vorba despre atacurile cibernetice care s-au înmulțit în ultima perioadă.

CEC Bank atrage atenția că este vorba despre fraudele de tip phishing, iar mulți oameni nu își dau seama când sunt ținta unui atac de acest gen și devin victimele hackerilor. Clienții sunt curioși și accesează un mail fals și, astfel, hackerii pot accesa contul bancar. Ei rămân fără banii din cont și nu întotdeauna pot fi recuperați.

Contul dumneavostră bancar a fost blocat temporar din cauza unei actulaizări de securitate”, poate suna mesajul trimis de hackeri. Experții susțin că oamenii trebuie să știe că băncile nu trimit mail-uri în care își anunță clienții că li s-au poprit conturile.

„O simplă accesare a unui link suspicios ar putea compromite securitatea contului tău bancar. Alege vigilența și nu te lăsa păcălit de tentativele de phishing”, este avertismentul CEC Bank.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare