sursa foto:  aktual24.ro

Un important ministru se RĂZVRĂTEȘTE! Mesajul care îl va pune pe gânduri pe Liviu Dragnea

Un ministru important se răzvrătește! Acesta a transmis un mesaj care, fără îndoială, nu va fi pe placul șefului Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

Sâmbătă, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Constanţa, a afirmat că „nu e normal să decidă doar o mână de oameni” și de aceea speră ca „organizațiile locale să fie mai implicate” la următorul CExN.

„Ar fi bine ca la CExN-ul următor să purtăm o discuţie serioasă despre cum putem democratiza puterea de decizie în partid şi despre cum putem face ca actuala guvernare să performeze. E necesar ca din Guvern să facă parte cei mai pregătiţi oameni pe care îi are partidul. Îmi doresc ca de această dată organizaţiile locale să fie mai implicate, pentru că nu e normal să decidă doar o mână de oameni”, a declarat Stroe, într-un comunicat al PSD Constanţa.

Potrivit lui Stroe, PSD este format din toţi cei care au muncit pentru a câştiga încrederea românilor, scrie Antena3.ro.

„Partidul suntem noi, toţi cei care am muncit pentru a câştiga încrederea românilor. Premierul are responsabilitatea actului de guvernare, dar trebuie să aibă şi decizia”, a mai arătat Stroe.

Vezi și Detalii mai puțin cunoscute! Cine este și cu ce se ocupă fratele Principelui Radu Duda

CALVARUL continuă! DATĂ AFARĂ din casă, o fostă vedetă de la PRO TV ajunge din nou la tribunal

Ați citit ceva mai penibil vreodată? Deputatul PSD care vrea să se facă scriitor

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.