sursa foto:  reperul.ro

Un luptător de la Trupele Speciale zguduie Poliția Română: Cum este posibil să acordăm atâta atenție unor nenorociți?

Un luptător de la Trupele Speciale spune, într-o scrisoare, că i-a plăcut enorm meseria de om al legii, însă, în contextul modului în care Poliția și Jandarmeria au gestionat priveghiul și înmormântarea lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, a ajuns să o urască din tot sufletul.

„Mascatul” susține că Poliția a ajuns firma de pază a țiganilor, într-o scrisoare publicată de Adevărul.

Blocăm străzi, oprim tot ce mişcă, păzim ţiganii să nu fie brutalizaţi… De când ne-am transformat în firma de pază a ţiganilor??? De ce toată această desfăşurare de forţe pentru protecţia scursurilor societăţii??? Protecţie plătită din banii oamenilor care azi-dimineaţă s-au trezit să plece la muncă! La muncă!!!!! Ce or gândi oamenii normali când văd că pentru scursurile astea sunt atâtea forţe şi când ei, care muncesc şi plătesc taxe de le ies pe nas, au nevoie de poliţie, li se spune că nu sunt oameni, că nu sunt resurse?

Ce gândesc colegii noştri, care în exercitarea atribuţiunilor de serviciu au ajuns să fie ameninţaţi, bătuţi, răniţi şi cărora nu li s-a asigurat niciun fel de protecţie, nici măcar nu au fost lăsaţi să-şi ia pistolul acasă pentru protecţia lor şi a familiilor lor? Cum este posibil să acordăm atâta atenţie unor nenorociţi care fac atâta rău acestei societăţi, care nu au o zi de muncă în viaţa lor, care nu au plătit un leu impozit în viaţa lor, dar deţin palate, maşini de zeci şi sute de mii de euro şi învârt milioane de euro în văzul tuturor? Mi-a plăcut enorm meseria asta, dar astăzi am ajuns să o urăsc din tot sufletul”, a scris „mascatul”.

Am ajuns firma de pază a ţiganilor. Asta se întâmplă când apar cumetriile cu ţiganii şi şefii poliţiei mănâncă din palma lumii interlope. Atât timp cât şefi mari din poliţie au tot mâncat din mâna lor până acum, nu o să vedem niciun plan, o să vedem doar balet al forţelor de ordine fără o finalitate anume. (…) Poliţia şi-a dat examenul neputinţei”, a mai spus luptătorul de la Trupele Speciale.

Vezi și

SURSE Cum ar fi ajuns clanul Rinu, cel care se află în spatele uciderii lui Emi Pian, să crească în ultimii ani: ‘Au săgeți care taie tot’

EXCLUSIV Cum a răbufnit Marcel Vela: ‘Îmi pare rău că trebuie s-o spun’. După scandalul iscat de priveghiul lui Emi Pian, Iulian Surugiu rupe tăcerea!

Lovitură cruntă pentru un celebru om de afaceri: DIICOT i-a pus sechestru pe avere. Prejudiciu de 8 milioane de euro adus statului

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare