sursa foto:  gds.ro

Un nou caz ciudat în Guvernul Orban! Omul Violetei Alexandru nu are studii pentru funcția pe care o ocupă

După cazul Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică care nu are licența luată, a mai fost descoperit un caz ciudat în Guvernul Orban.

În vârstă de 27 de ani, Rareș Lazăr este consilier local în Sectorul 4. Mai mult, în același timp, el este consilier și al ministrului Muncii, Violeta Alexandru, director de marketing în Compania Națională Poșta Română, dar și consilier al directorului general al Companiei Naționale Poșta Română pentru care, însă, nu a făcut dovada studiilor necesare pentru deținerea acestora, dezvăluie psnews.ro.

Conform sursei citate, Lază este o veritabilă revelație politică liberală, care in mai puțin de 1 an de zile s-a cocoțat pe funcții și poziții greu de imaginat pentru un tânăr cu școală, darămite pentru un jurnalist neoprotestant care ține predici la Speranța TV.

Surse din anturajul său au dezvăluit jocul insistent pe lângă deputatul liberal Pavel Popescu, care l-a promovat doar pe baza prieteniei și a convingerilor sale religioase. Face uz de prietenia cu șefa lui de la Muncă, Violeta Alexandru, dar și cu alte personalități liberale. Totul la el se bazează pe relații de prietenie și cumetrii.

Ce îl recomandă pe Rareș Lazăr pentru toate aceste funcții pentru care este nevoie de studii aprofundate cel puțin în economie, în marketing, financiare și juridice? Mai nimic!

Rareș Lazăr are un master în „studii teologice” la Andrews University, o universitate privată adventistă de Ziua a Șaptea din SUA. Pe baza acestor studii, a devenit pastor adventist și prezenta știri religioase pentru o televiziune controlată de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, oferind sfaturi de control al greutății prin promovarea dietei adventiste ca modalitate de scădere în greutate.

Vezi și

Veste bună pentru angajați! Cum trebuie să își desfășoare programul de lucru în situația actualei stări de alertă

Scenariu-bombă lansat în spațiul public: Dominic Fritz se pregătește să fie următorul Klaus Iohannis?

Proiectul a fost adoptat! Vești importante pentru toți șoferii

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare