sursa foto:  time.com

Un paramedic SMURD, mărturisire cutremurătoare: Dacă veți luat acest virus, cel mai probabil, nu veți avea parte de nicio îngrijire medicală

Un paramedic SMURD face o mărturisire cutremurătoare pe pagina de socializare.

Florian Mincu susține că, la București, a stat 4 ore într-o ambulanță SMURD, cu o pacientă confirmată cu Covid-19, pentru a-i găsi un loc liber pentru consult și tratament în Capitală.

Cum nu a mai găsit locuri, i s-a propus să fie transportată la Pucioasa, lângă Târgoviște.

Mincu face apel la oameni să amplifice eforturile de prevenție a îmbolnăvirii cu SARS-CoV-2, căci, spune el, în cazul în care vor lua acest virus, cel mai probabil, nu vor beneficia de nicio îngrijire medicală.

Dragi prieteni si cunoscuti va sfatuiesc sa va amplificati eforturile de preventie a imbolnavirii cu CoVid. De mai multe zile deja NU MAI EXISTA NICI UN LOC LIBER IN BUCURESTI nici pentru cei de Terapie Intensiva nici pentru cei cu forme usoare si medii ale bolii.

Miercuri 29 Iulie am stat 4 ore in ambulanta SMURD cu o pacienta confirmata cu CoVid, pentru a-i gasi un loc liber pentru consult si tratament in Bucuresti, insa deoarece nu mai existau i s-a propus sa fie transportata la Pucioasa (langa Targoviste).

Odata la 12 zile se dubleaza numarul pacientilor noi confirmati zilnic, in mai putin de 2 saptamani urmand sa se imbolnaveasca inca cel putin 5000 de noi pacienti in Bucuresti. 5000 de bolnavi care nu numai ca nu vor avea loc macar pe un hol de spital, dar nici macar nu vor putea spera la oxigenoterapie sau tratament si observatie medicala.

Va rog purtati masca (inclusiv la locul de munca), spalati-va cat mai des pe maini, nu expuneti copii in colectivitati, izolati-i pe parinti si bunici si aveti grija de voi. Pentru ca daca veti lua acest virus, cel mai probabil NU VETI AVEA PARTE DE NICI O INGRIJIRE MEDICALA!

PS: Daca credeti ca fiind tineri sunteti in siguranta, tin sa mentionez ca in acest moment niste rude foarte apropiate, de pana in 35 de ani, fara probleme medicale anterioare, sunt internate la Victor Babes cu forme usoare respectiv medii ale bolii (dificultati semnificative in respiratie, hemoptizie (tusind cu sange), febra si pneumonie). De asemenea toate asistentele medicale si toti doctorii din spitalele de infectioase unde duc zilnic pacienti spun in unanimitate ca sunt multe persoane tinere si fara probleme anterioare ce au forme medii sau chiar severe ale bolii (care pana acum au avut LUXUL sa fie sub observatie directa, oxigenoterapie si tratament adecvat).

Aveti grija de voi si de cei dragi, pentru ca din pacate sistemul medical este deja incapabil sa o mai faca!

Acest text nu este preluat si reprezinta experienta mea personala ca paramedic SMURD!
Va recomand sa il distribuiti tuturor celor la care tineti!

Florian Mincu”, mărturisește paramedicul SMURD.

Vezi și

EXCLUSIV Scandal monstruos! Omul instalat de Ludovic Orban taie și spânzură după bunul plac

Detalii incendiare despre arestarea momentului din rândul oamenilor de afaceri. Prin ce metodă a fost prejudiciat statul

E oficial! Ministrul Muncii a făcut anunțul: Pensiile au parte de modificări

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare