sursa foto:  Facebook

Un polițist a desființat-o pe Carmen Dan: Din punctul meu de vedere, sunteți o rușine

Mesaj incendiar al unui polițist pentru fostul ministru al Afacerilor Interne, Carmen Dan!

La o postare pe pagina de socializare a lui Carmen Dan, polițistul a făcut un comentariu acid, numind-o „o rușine pentru minister”.

„Ar fi momentul să faceți un pas în spate, ca să vă parafrazăm. Sau ați uitat când i-ați cerut domnului Gavriș acest lucru pentru că v-a dat peste nas în legătură cu masacrararea Codului Penal? Ați uitat să menționați că pe timpul mandatului dvs. au murit cei mai mulți polițiști la datorie, pentru că erau singuri la serviciu. Pentru vestele antiînjunghiere se dădea cu zarul cine le primea, iar ministerul condus de dvs. era plin de piloși și lingăi. În loc să vă debarasați de șeful de partid, care era condamnat, nu v-ați sfiit să îi luați apărarea, chiar și condamnat. Situația din 10 august aţi gestionat-o execrabil. Din punctul meu de vedere, sunteţi o ruşine pentru minister”, i-a scris polițistul lui Carmen Dan.

Trebuie precizat că, la ora actuală, comentariul nu mai apare pe pagina de socializare a fostului ministru. Bugetul.ro a realizat, însă, o captură foto, pe care v-o prezentăm la finalul articolului.

Iată postarea făcută de Carmen Dan, care l-a enervat pe polițist.

„Am avut ocazia în seara asta să ascult câteva idei exprimate cu greu de către un domn “elegant și diplomatic”.

Una dintre ele, pe care țin sa o împărtășesc cu dumneavoastră aici este că deficitul la nivelul MAI este undeva la 16000 în prezent.

Amintesc doar că în alte vremuri erau aproximativ 24000 de lucrători în minus. Un plus de 8000 deci, cu tot valul de pensionări…

O altă idee ar fi… “depolitizarea” sistemului. Măsura: organizare de concursuri pentru inspectorii șefi din poliție în toate județele țării.

Ce nu se spune este că majoritatea inspectorilor șefi sunt titulari, în urma unor concursuri transparente și corecte, supravegheate inclusiv audio și video. Un aspect important e că pentru a organiza noi concursuri e nevoie de reorganizarea ministerului: comasare de direcții, schimbare de nume și multe alte detalii care ar afecta aproape toți profesioniștii sistemului. Toate astea pentru “depolitizare”, nicidecum pentru a ne pune noi oamenii noștri.

Urâte gânduri la ceas de seară!?”, a scris, joi seara, Carmen Dan.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare