sursa foto:  hasma09.wordpress.com

Un polițist a murit în fața Palatului Parlamentului! Un accident de circulație i-a fost fatal!

Un accident de circulație i-a fost fatal unui agent de poliție. Joi seara, Ionuț Negrilă, agent de poliție în cadrul Brigăzii Rutiere, și-a pierdut viața.

Aflat în timpul liber, Ionuț Negrilă, în vârstă de 30 de ani, conducea o motocicletă BMW. Din cauze încă necunoste, polițistul a pierdut controlul motocicletei și a intrat frontal într-un autoturism care venea din sens opus.

Deși la fața locului au ajuns de urgență echipaje SMURD și s-au executat manevrele de resuscitare, Ionuț Negrilă a pierdut lupta cu moartea.

Specialiștii criminaliști au efectuat investigarea tehnico-științifică a locului faptei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

„Incredibil, azi am vorbit cu el”, „Păcat de tinerețea lui, era un om deosebit”, „Un adevărat coleg, nu îmi vine să cred că nu mai este printre noi”, „Ionuț chiar era un coleg și un om deosebit, Dumnezeu să îl ierte”, sunt mesajele transmise de colegi și cunoscuți.

„Sincere condoleanțe familiei greu încercate și … Dumnezeu să îl odihnească în pace. 😥”, a transmis președintele SNPR Decus, Bogdan Bănică.

Sursa foto: bogdanbanica.com

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare