sursa foto:  adevarul.ro

Un simbol românesc, în mâinile austriecilor! Afaceri de peste un milion de euro – profit ZERO!

Unul dintre simbolurile românești a ajuns în mâinile austricielor. Puțini sunt turiștii care, atunci când ajung în zona Sucevei, nu fac și o plimbare cu celebra Mocăniță de la Moldovița, din Bucovina.

Chiar dacă este un simbol românesc, mocănița este deținută de un austriac. Concret, compania care controlează afacerea se numește CALEA FERATA INGUSTA SRL, iar aceasta are un asociat unic, care este și administrator, anume Hocevar Georg.

Potrivit ultimelor date raportate la Fisc și verificate de Bugetul.ro, în 2017, firma a avut o cifră de afaceri 5.571.276 de lei – peste 1.190.000 de euro.

În mod suprinzător, deși a avut afaceri de peste un milion de euro, firma nu numai că n-a avut profit, dar a raportat pierderi de 217.581 de lei.

Surse ne-au relatat, însă, că afacerea îi merge din plin investitorului austriac și că autoritățile locale regretă că nu au pornit ele această idee de business.

*O plimbare cu mocăniţa costă 30 de lei.

Vezi și De necrezut! Unde ar locui tatăl premierului Viorica Dăncilă (foto) – Imagini incredibile

Atomica a fost lansată! Viorica Dăncilă ar urma să-l trădeze pe Liviu Dragnea – Mișcare făcută pe la spate

Vești proaste pentru toți abonații telefoniilor mobile! Ce mare lovitură le pregătesc RCS-RDS, Vodafone, Orange și Telekom clienților lor 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare