administrația străzilor

Un șofer a primit 28.000 de euro de la Administrația Străzilor, după 5 ani de proces! Motivul pentru care s-a judecat

Administrația Străzilor a pierdut procesul de 28.00 de euro cu Daniel Podlovski. După ani în care și-a căutat dreptatea, motociclistul a primit decizia definitivă din partea instanței! Statul trebuie să-i achite suma pentru că nu a respectat legea.

În decembrie 2019, Daniel Podlovski circula cu motocicleta și a fost lovit de o mașină. Celălalt șofer ar fi trebuit să-i dea prioritate, dar dată fiind lipsa unui indicator, nu a făcut acest gest. Urmările au fost extrem de grave.Bărbatul și-a petrecut mai bine de 80 de zile în spital pentru că Administrația Străzilor nu a putut să pună un simplu semn.

Accidentul din Strada Colței, București, l-a aruncat pe Daniel de pe motor. În urma impactului puternic, bărbatul și-a luxat mâna, a avut o fractură la gleznă, și-a rupt piciorul și s-a ales cu o tijă pe care o are până în prezent.

„Bineînțeles că acolo nu era pus semn și chiar polițistul care m-a anchetat a spus că dânsul personal a avut un accident acolo și au fost mai multe accidente din care bineînțeles, că primăria nu a învățat nimic din chestia asta. Mi-a rupt piciorul, în fine, am stat în spital, mi-a pus tije, o am și acum”, a spus Daniel Podlovski, motociclist.

CITEȘTE ȘI: Metoda ingenioasă prin care șoferii fentează sistemele radar. A luat amploare în toată Europa

Administrația Străzilor îi va plăti daune morale de 120.000 de lei!

Bărbatul de 61 de ani a avut câștig de cauză și își va primi banii de la Administrația Străzilor. Din suma amintită, 120.000 de lei sunt daune morale, iar 2.000 de lei, daune materiale. Pierzătorul plătește și taxele de judecat.

„Vorbim de daune materiale de aproximativ 20.000 de lei, daune morale de 120.000 de lei și cheltuieli de judecată de 2.500 de lei – daune pe care instanța ni le-a pus în vedere pentru a fi plătite”, a spus Marian Bârgău de la Administrația Străzilor.

În motivarea instanței se arată că Daniel „a fost nevoit să suporte durere fizică, precum și emoții puternice de furie, tristețe, teamă, toate acestea reprezentând consecințele de neevitat, ale evenimentului traumatic suferit”.

„A ieșit această ordonanță de clasare din care a ieșit ca vinovat Administrația străzilor, am încercat o negociere și cu Admininistrația Străzilor, dar au eșuat. Astfel, ca firmă, ne-am obligat să suportăm toate cheltuielile pentru a se merge cu dos mai departe. Un avocat a mers în instanță iar noi l-am susținut până la final”, a spus Mihaela Florea de la Biroul European de reprezentanre.

CITEȘTE ȘI: Vești proaste pentru șoferi! Vor plăti taxe în funcție de kilometri parcurși și de durata călătoriei

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare