sursa foto:  INQUAM Photos/George Calin

Una caldă, alta rece! Florin Cîțu: ‘Nu voi închide niciodată piețele și nu introduc taxe noi în agricultură’

Vești bune! Prim-ministrul Florin Cîțu a declarat că nu va închide niciodată piețele și nu va introduce taxe noi în agricultură.

 

Tot astăzi, Florin Cîțu a anunțat cănu dorește investiții fără rezultate în domenii precum cercetare, educație sau sănătate. Acesta a precizat că ”A finanța doar de dragul finanțării de la buget nu cred că este o soluție”.

Hai, România!
Astăzi, în întâlnirea cu Agrostar, mi-am luat un angajament ferm: eu nu voi închide niciodată piețele și nu introduc taxe noi în agricultură.
Sunt alături de producătorii români și sunt sigur că împreună găsim soluții pentru a susține o prezență mai mare a produselor românești de calitate pe toate piețele de desfacere din România.
În același timp, am discutat despre câteva soluții pe care le aplică mai toate țările din UE- transferul unui număr semnificativ de activități (licențiere, clasificare etc.) către asociațiile profesionale din domeniu”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Vezi și:

Florin Cîțu trasează noi direcții de dezvoltare economică: ‘România va trece la locuri de muncă bine plătite pentru investiții care aduc valoare adăugată mare’

O nouă ieșire triumfală a lui Florin Cîțu: ‘Salariul mediu net lunar a crescut în 2021 mult mai rapid decât rata inflației’

Florin Cîțu, dezorientat de ieșirile lui Ludovic Orban: ‘Nu înțeleg de ce și-a schimbat acum declarațiile’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare