lalu olteanu

sursa foto:  captura youtube

Unici în lume! Primarul de la 80 km de București care a luat 2 la bac! Un politician important l-a promovat

Știrea cu viceprimarul unei comune prahovene care a picat bacul cu media 2 a devenit virală și nu puțini au fost cei care pe de o parte s-au amuzat, iar pe de alta s-au întristat realizând de ce în România încă sunt localități care par desprinse din Evul Mediu.

Viceprimarul ca viceprimarul, dar ce ne facem când primarul pare certat cu școala pe viață. În comuna Morteni din județul Dâmbovița, aflată la aproximativ 80 de km de București, edil din 2016 este un domn de 40 de ani, unul dintre favoriții proaspătului demisionar înlăcrimat, Adrian Țuțuianu.

Îi spunem domn primarului de Morteni, deși sătenii spun că nu prea se comportă ca un domn, manifestând nu de puține ori un comportament agresiv.

Ionel Lalu Olteanu avea până nu demult doar 7 clase și era de profesie tractorist. Susținut frenetic și de președintele PSD Dâmbovița -același Țuțuianu care negocia cu americanii contracte de armament de miliarde de dolari – ca prin vis, domnu’ primar a trecut și de clasa a 8-a și prin 2015 s-a trezit și absolvent de liceu la Costești, Argeș. De ce Argeș dacă la data respectivă era viceprimar PSD în Dâmbovița nu știm nici noi. Dar sperăm că nu și-a luat și permisul de tractorist tot la Argeș că începem să ne facem griji pentru culturi.

Cu dezamăgire am remarcat că pe domnu’ Lalu nici liceul nu a reușit să-l învețe să scrie și să „vorbește românește”.

S-a prezentat la bacalaureat, unde a reușit să bifeze nota 2 la limba și literatura română. Mulțumim colegilor de la dambovitanews.ro pentru captura de mai jos.

Dacă viceprimarul de Prahova era băiat bun și gospodar, ei bine, Lalu de Morteni este fost braconier sau cel puțin așa ne-au spus sătenii. Ionică mergea în pădure și vâna iepuri! N-avea voie, dar deh… Știți cum e? Mai respectăm și legile? Informația ne-a fost oferită de oameni din sat, care-l cunosc pe Lalu de mic.

Poate ați crede că primarul cu 7 clase… 12 finalizate în 2015, n-are niciun cuvânt de spus în fața instituțiilor statului. Greșit! Are, dar despre cum a fost amendată o doctoriță pentru că nu l-a susținut în campanie, vă spunem într-un episod următor.

Vezi și Adevărul nespus! Cine l-a săpat de fapt pe Țuțuianu și cine-i arată cartonașul galben lui Dragnea

Noi de la bugetul.ro ne-am cam săturat de abuzuri, așa că ne punem la dispoziția celor persecutați și îi ajutăm să-și spună povestea. Poate așa, mai scăpăm de comuniștii deghizați în victime plângăcioase.

Iată mai jos și o știre de pe youtube cu domnu’ Lalu, care nu prea știe „să vorbește” românește. Vizionare plăcută. România europeană, a secolului XXI. În județul Dâmbovița. Garantat Adrian Țuțuianu.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare