sursa foto:  click.ro

Update: Drept la replică. Război total! Acuzații fără precedent la adresa Andreei Marin

Un adevărat război a izbucnit între Andreea Marin și Ioana Rosenberg, cunoscută drept o mare activistă pentru drepturile animalelor. „Nu imi expun partile intime in public, nu pun viata propriilor mei copii in pericol pentru a atrage atentia, nu prestez felatii si sex anal pentru septuagenari si cetateni turci”, a scris Ioana Rosenberg pe facebook.

Dar ce s-a întâmplat?

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin a chemat hingerii pentru a ridica patru câini de pe strada ei pentru că aceștia au lătrat la ea când mergea pe biciciletă. Animalele erau microcipate și castrate de vecinii ei, astfel că gestul Zânei i-a supărat foarte tare pe oamenii, care i-au reproșat acțiunea respectivă.

Asociația ALF România a publicat o filmare în care Andreea Marin purta o discuție aprinsă cu oamenii de pe stradă și amenința că va ucide câinii, ceea ce ulterior a dus la o plângere penală a Zânei împotriva Ioanei Rosenberg, care a postat și ea video-ul cu pricina.

Vezi și Detaliul neștiut din viața unei jurnaliste de la Antena 3: „Cumplit”

“Eu mi-am luat ce trebuie ca să mă apăr de ei, arme letale, ca să zic aşa. Dacă îi mai văd afară şi mă atacă vreunul, eu acţionez. Să nu vă plângeţi apoi că i-am omorât. Îmi spuneţi dumneavoastră că nu m-au atacat, îmi garantaţi asta? Mă doare în cur de garanţia dumneavoastră”, a tunat şi fulgerat Andreea Marin în filmarea făcută publică de ALF România, o organizaţie pentru protecţia animalelor, potrivit Click.

Plângerea a înfuriat-o pe Ioana, care i-a transmis pe facebook ca nu se sperie de astfel de acțiuni și a lansat o serie de acuzații fără precedent la adresa fostei prezentatoare a emisiunii „Surprize, Surprize”. Ioana Rosenberg este și voluntar în Kola Kariola, cel mai mare ONG din România care ajută animalele în dificultate. Cele două nu au vorbit niciodată și totuși Andreea Marin a depus plângere împotriva ei pentru amenințare, după cum susține Ioana Rosenberg.

Vezi și Incendiar! Cine este și cu ce se ocupă soția lui Robert Turcescu

„Andreea Marin si Ana Maita mi-au facut plangeri penale pentru amenintare.
Le anunt pe aceasta cale ca isi pot baga plangerile in c*r.
Si tot pe aceasta cale, le anunt ca inducerea in eroare a organelor de cercetare penala e infractiune. Si vor plati pentru asta. Pentru ca eu muncesc! Nu imi expun partile intime in public, nu pun viata propriilor mei copii in pericol pentru a atrage atentia, nu prestez felatii si sex anal pentru septuagenari si cetateni turci.
Timpul meu e pretios. Iar cei care mi-l f*t vor simti asta pe propriul buzunar”, a scris Ioana Rosenberg pe facebook.

ioana rosenberg

Update. Drept la replică Ana Maita.

Mentionez ca anul trecut am inregistrat o plangere penala la Sectia 6 Politie din pricina faptului ca am primit amenintari cu moartea la adresa mea si a la adresa copiilor mei de varsta scolara din partea Ioanei Rosenberg. Va povestesc pe scurt contextul care a dus la aceasta situatie in care m-am vazut nevoita sa imi apar siguranta personala si pe cea a copiilor mei.
Amenintarile au venit in urma faptului ca la data de 7 noiembrie 2016, a avut loc un incident in Parcul Kiseleff, incident generat de o tanara isi plimba cainele (caine de rasa periculoasa) fara ca acesta sa poarte botnita, asa cum prevede legea. I-am solicitat sa se conformeze legii, aceasta m-a agresat, in sensul ca a intaratat cainele sa ma atace, iar eu am chemat politia. In urma sesizarii mele, agentii de politie au incercat legitimarea acesteia, tanara a refuzat si pe cale de consecinta, conflictul a degenerat, eu filmand toata actiunea in sine.
Avand in vedere ca militez pentru un stat civilizat si pentru respectarea legii, am considerat ca este util sa trimit catre organizatia a carei reprezentanta sunt (Asociatia Initiativa pentru Responsabilitate Civica) informatiile si dovezile privind incidentul, pentru ca acestea sa fie facute publice, cu mentiunea ”Asa nu!”. Precizez ca tanara in cauza a fost sanctionata atat de Politia Locala Sector 1 pentru incalcarea legii speciale privind detinerea cainilor din rase periculoase cat si de Sectia 2 Politie pentru neluarea masurilor necesare pentru prevenirea atacului canin.
In urma demersurilor mele de a sesiza agentii de politie privind nerespectarea legii de catre tanara in cauza si de a face publica aceasta fapta contraventionala, in vederea educarii populatiei, am primit amenintari directe de la persoana indicata mai sus si anume Rosenberg Ioana Marieta.
Numita Rosenberg Ioana Marieta este militant pentru protectia animalelor si fara sa aiba minime informatii despre subiect si fara a avea vreo legatura directa cu tanara descrisa mai sus, vazand doar postarile pe facebook ale Asociatiei ce o reprezint, a trecut la amenintari dintre cele mai periculoase, asa cum reiese din dovada atasata prezentei (Anexa).
Aceasta a amenintat cu rapirea copiilor mei, hartuire, atac la integritatea mea fizica si redau textual:
 
 „Vei trece si tu ani la rand prin chinurile la care ai supus-o pe fata asta ieri, de la groaza de a-ti fi rapiti copiii de langa tine, pana la hartuire, agresiune si atacuri nejustificate. Si dupa ce vei indura toata tortura asta psihica, vei sfarsi singura, in fata cainilor pe care ii detesti atat de mult. Iti promit!”
Regasiti captura dupa postarea respectiva in atasament.
Precizez ca numita Rosenberg Ioana Marieta mai are formulate plangeri penale impotriva ei, aceasta fiind o modalitate de lucru, un tipar al acesteia. Consider ca este o persoana cu un ridicat grad de pericol social si integritatea mea fizica si morala este pusa in pericol. Va rog sa aveti in vedere ca amenintarea nu imi este adresata numai mie in mod direct, ci face referire la minori, copii mei de varsta scolara, amenintandu-i pe acestia ca urmeaza sa fie luati din sanul familiei si supusi unei traume psihice si fizice.
Pentru toate aceste aspecte am solicitat inceperea urmaririi penale si trimiterea in judecata a Ioanei Rosenberg pentru savarsirea infractiunii de amenintare si hartuire prevazute de art.206 si art.208 Cp.
Mentionez ca in urma acestor amenintari am achizitionat bratari cu localizare GPS copiilor mei si am anuntat directia scolii pe care o frecventeaza de pericolul in care se afla, luand masurile necesare pentru ca agentii de paza din scoala precum si cadrele didactice sa nu ii lase sa paraseasca incinta scolii decat cu mine sau cu sotul meu.
drept la replica

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare