Urmează zile negre pentru un agent de poliție! Prins în flagrant în timp ce primea bani de la un denunțător

Un agent de poliție  a fost prins în flagrant de DGA în timp ce primea de la un denunțător suma de 1.000 de lei, banii fiind pretinși în schimbul promisiunii că-i va obține acestuia o soluție favorabilă într-un dosar de abuz în serviciu. Agentul figura în cadrul IPJ Ilfov – Serviciul Rutier.

Conform unui comunicat al DGA, în schimbul banilor, agentul de poliţie a promis că va interveni pe lângă lucrătorul delegat să efectueze cercetări în cauză, lăsându-l pe denunţător să înţeleagă că poate determina obţinerea unei soluţii favorabile în dosarul penal în care acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu şi fals intelectual.

În baza actelor de urmărire penală efectuate la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov şi a probelor administrate, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale cu privire la săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

Poliţistul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat miercuri în faţa unui judecător cu propunere de arestare preventivă.

Citește și:

EXCLUSIV Adiere de PSD în echipa Barna! ‘Scheletul’ unuia dintre liderii USR

EXCLUSIV LIDL și Kaufland desființează obligațiile impuse de Nelu Tătaru! MAI contrazice Ministerul Sănătății! Termoscanarea este o recomandare, nu o obligație

Vești mari! Începând cu 31 mai puteți primi bani din partea statului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare